Kleedkamer tips voor na je workout

Lichaam door Vrouwen redactie

Sport je vaak in de sportschool, maar ben je een beetje huiverig voor de kleedkamer? Soms scheelt het gewoon echt heel veel tijd om niet helemaal naar huis te gaan na het sporten. Met de volgende tips zorgen we ervoor dat je niet langer bang hoeft te zijn dat je een volledige weekendtas mee hoeft te nemen als je in de sportschool gaat douchen, zorgen we ervoor dat je alle trucjes om je doucheritueel voorspoedig te laten verlopen kent én vergeet je nooit meer je essentials!

Met deze tips own jij die kleedkamer!

1. Tel je kleding
Beetje jammer, heb je net lekker gedoucht kom je erachter dat je je bh bent vergeten. Wanneer je je kleding inpakt, zorg er dan voor dat je telt. In principe moet je altijd 5 stuks hebben. Ondergoed, bh, sokken, broek, shirt. Extra is oké, maar met minder voel je je misschien toch een beetje bloot ;).

2. Koop extra make-up
Verschrikkelijk irritant, dat constant in- en uitpakken van al je make-up. Zorg ervoor dat je een extra make-uptasje hebt voor de sportschool, op die manier heb je het altijd bij je en het scheelt een hoop gedoe thuis.

3. Bewaar je make-up in een doorzichtig tasje
Om snel te kunnen vinden wat je zoekt, stop je je make-up gewoon in een doorzichtig tasje, of desnoods doorzichtig hersluitbaar zakje. Sta je tenminste geen half uur te rommelen door een onoverzichtelijke toilettas.

4. Ruim je sporttas op
We zouden geen vrouwen zijn als we onze tassen niet helemaal volgooiden met spullen die we heel misschien wel ooit een keer nodig zouden hebben. Dat is nu dus afgelopen. Zorg dat je alle nutteloze dingen uit je sporttas haalt, zodat je niet telkens een uur hoeft te rommelen om iets te vinden.

5. Bewaar je haarspeldjes in een tictac doosje
Het ideale formaat voor in je tas, zo zwerven ze in ieder geval niet meer tot in de oneindigheid door je tas.

6. Zet je sporttas op tijd klaar
Als je last-minute alles nog in je tas gaat gooien, vergeet je sowieso iets essentieels. Als je ’s ochtends sport, zet je tas dan al ’s avonds klaar, dat scheelt een hoop gedoe!

Bron en bron

Afbeeldingen: bron, bron, bron, bron, bron en bron