Healthbox start met crowdfunding

Eten door Mariëlle

We zijn in de ban van de trend om gezond te leven. Maar ja, als je de keuzen hebt tussen een Euroknaller en een gezonde salande die minimaal het viervoudige kost is het wel heel verleidelijk om te zwichten voor die Euroknaller. Gezond eten kost nou eenmaal bakken met geld. En dat is niet het enige excuus om gezond-eten-afwijkend-gedrag te vertonen. Het bereiden van een gezonde hap kost schaarse tijd. Tijd die we gewoon simpelweg niet hebben. We zijn namelijk snelle vrouwen die die kostbare tijd liever steken in het najagen van ambities. Speciaal voor vrouwen zoals wij (welwillend om gezond te eten, maar hindernissen van hoge prijzen en weinig tijd ervaren) is er de Healthbox in het leven geroepen. Healthbox biedt de gezondheid waar we naar snakken voor een portemonneevriendelijk bedrag. Wat je van Healthbox kunt verwachten zijn hoogwaardige producten zoals multivitamines, superfoods en healthgadgets tegen een zeer scherpe prijs.


Dat is het plan van vriendinnen Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn die anderhalf jaar geleden BeBio opzetten. Om dit initiatief goed uit de grond te kunnen stampen is geld nodig en daarom zijn ze een crowdfunding campagne gestart. Hiermee willen ze minimaal €10.000,00 ophalen bij het publiek voor een gezonde start voor Healthbox. "Door maandelijks een box met gezonde en eerlijke producten thuis te laten bezorgen, komen mensen in aanraking met producten die de dagelijkse gezondheid ondersteunen" vertelt Liselotte. Ook maakt Healthbox een einde aan het argument dat gezonde producten duur zijn. Healthbox bevat namelijk producten met een gezamenlijke waarde van minimaal €50,- terwijl de box slechts €24,95 kost en ook gratis wordt thuisbezorgd. Wat er in de box zit is wel een verrassing. “Zie het als een gezond cadeau voor jezelf”, zegt Willemijn. Ze vertelt ook dat de de full-size producten variëren van natuurlijke huidverzorging, tot tussendoortjes en sportgadgets.

De crowdfunding campagne loopt via Oneplanetcrowd die het mogelijk maakt om funding te realiseren voor projecten en start-ups die een positieve impact hebben op mens en milieu. Alleen maar positiviteit. En je kunt er eigenlijk alleen maar beter van worden. Wil je ook meedoen en/of de Healthbox ontvangen met (nu tijdelijk) 20% korting, kijk dan even op Oneplanetcrowd.nl