Seks & relaties / Zij/hij
Zij/hij

De leukste cadeaus voor je vriend

De decembermaand staat op de stoep, en dat is dé maand waarin we cadeautjes (mogen) kopen voor vrienden, familie en onze vriend. Maar wat geef je hem, als hij alles wat hij wilt meteen zelf koopt? Een paar jaren met kado's als sokken, boxers, luchtjes en horloges later zijn de ideeën wel op. Deze gadgets zijn ontzettend gaaf, en zorgen dat de cadeau-stress als sneeuw voor de zon verdwijnt.

1-Pizza zitzak

Houdt je vriend heel erg van pizza én hangt hij graag op de bank? Dan is dit pizza kussen waarschijnlijk heel erg geschikt. (Let op: kan een knorrende maag veroorzaken.)

2-Roterende air hockey en biljard tafel

Deze roterende tafel voor zowel biljard als air hockey is handig wanneer je leefruimte te klein is voor twee tafels. Het is een wat duurder cadeau, maar dan heb je wel altijd wat te doen.

3-Shot glazen van ijs

Deze vormpjes voor shotglazen kunnen gevuld worden met water (of limonade voor een leuk kleurtje). De shotglaasjes die je eruit haalt zijn letterlijk gemaakt van ijs, dus ze maken je drankjes ijskoud en zijn eetbaar.

4-Pulp Fiction kussen

Wanneer je vriend groot fan is van Pulp Fiction zijn deze kussens een ideaal cadeau. Een andere variatie is ook beschikbaar op Amazon.

5-Ring klok

Deze futuristische ring is ook meteen een horloge. De apart van elkaar roterende plaatjes geven de uren, minuten en seconden aan doormiddel van LED verlichting.

6-Krasbare wereldkaart

Heb je samen plannen om de hele wereld rond te gaan? Geef dan deze kaart en kras met een muntje af waar je al geweest bent. Zo kan je precies zien hoeveel je al van de wereld gezien hebt.

7-Dead Mouse speakers

Deze speakers van Canadese artiest Dead Mouse zijn perfect wanneer je vriend helemaal ondersteboven is van zijn muziek. De ogen lichten op wanneer de muziek aangaat.