11 Mannen die we allemaal gedated hebben voor we de liefde van ons leven tegenkwamen

Lifestyle door Mariëlle

Hoe je het ooooooit op je ex hebt kunnen doen? En hoe je het drie jaar met diegene hebt uit kunnen houden? Hoe is die vonk überhaupt overgeslagen? En waarom dacht je ook al weer dat elke dag ruzie "erbij" hoorde? Soms is het uitmaken echt het beste wat je ex ooit voor je heeft gedaan. Hoe triest het ook klinkt. En het ergste en meest onbegrijpelijke van het hele verhaal is dat híj het uitmaakte in plaats van jij. Terwijl je de eerste week eigenlijk al donders goed wist dat jullie elkaar ongelukkig maakten. Maar blijkbaar zijn zulke types nodig voordat je de ware tegenkomt. Je moet tenslotte ook weten hoe het ook anders kan en hoe het vooral niet moet. Voordat je de ware tegenkomt gaat een heel rijtje kneuzen hem voor. Deze 11 mannen, bijvoorbeeld.


Die ene die eigenlijk nooit verliefd op jou had kunnen zijn.


Die ene die de hele wereld voor je over had, tot aan het irritante toe.


De scumbag waar je veel te verliefd op was, waar iedereen die hij een blik gunde meteen verliefd op werd, waarbij je alles deed wat hij zei, hij alles leuk vond wat hij leuk vond, maar waar je echt helemaal niks aan had.


De voor-jou-tien-anderen-gast. Zodra er wat beters voorbij liep prikte 'ie die aan de haak. Beter bekend als womanizer.


De man die nog liever gisteren dan vandaag ging settelen.


De koning in het schapen van awkward momenten.


De altijd om alles jaloerse man waarmee hij meer kapot maakt dan hem lief is.


De ruziezoeker. *vliegend servies*


Die ene die altijd alles verkeerd begrijpt en jou -het aller belangrijkste in zijn leven- al helemaal niet snapt. Wat leidt tot oneerlijke, onbegrijpelijke situaties.


De huilebalk die bij elke discussie al begint te jammeren dat je het niet mag uitmaken omdat hij zichzelf dan iets aandoet.


De vriend waar je altijd bij terecht kunt als je even droogstaat.


Bron, bron, bron, bron, bron, bron