Beauty / Gezicht
Gezicht

De makkelijkste nail art

Nagel kunst, je moet het maar kunnen. Dacht ook de voltallige redactie van Vrouwen.nl. Totdat we de OPI samenwerking met Gwen Stefani ontdekten. Hiermee kunnen zelfs wij kleine kunstwerkjes op onze nagels bouwen waar we trots op zijn.

We gebruikten gouden nagellak en twee verschillende soorten nagellak met palletjes uit de OPI Rollin' in Cashmere Giftset en de zilveren nagellak uit de Unfrost my Heart Giftset. Ze heten wel "giftset", maar eigenlijk moet je ze al ver voor de kerst hebben, zodat je genoeg tijd hebt om uit te vinden welke creatie je de leukste vindt, zodat je nagels met kerst klaargestoomd zijn om te schitteren.

Men neme de gouden (yay!) Rollin' in Cashmere nagellak


Gevolgd door de Comet in the Sky nagellak waarbij een tandenstoker hulp kan bieden om de pailletjes op de juiste plek te plakken.


Om de elegantie te bewaken hebben we alleen de nagel van de ringvinger aangepakt en we vonden het leuk om drie palletjes onder elkaar te zetten. En dat is gelukt! *Trots*.


En ditzelfde deden we met twee andere kleuren. Hierboven is Unfrost my Heart afgebeeld.


En die bewerken we weer een nagellak met palletjes, deze keer in de variant Snow Globetrotter.


Best be like pro's toch?

Vanaf november zijn deze lakjes verkrijgbaar bij de OPI-verkooppunten voor €29,95 per set van 3 lakjes. Dus, wie doet het ons na?