Kim (Kardashian) West is uitgeroepen tot 'Woman of the year' en viert dat met naaktfoto's

Celebs door Vrouwen redactie

Kim Kardashian - pardon - Kim West heeft gisteren een belangrijke GQ-award in ontvangst genomen. Kim werd in Londen uitgeroepen tot ‘Women of the year’. De reality-ster verscheen in een doorzichtige jurk met een latex body eronder. Natuurlijk is Kim gemaakt voor dit soort evenementen met haar excentrieke kleding keuze. Ze was samen met haar geliefde man Kanye West aanwezig. Ze mocht haar tafel delen met o.a Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton, Sam Smith, Pharrel en meer. Tussen alle muzikanten heeft Kim zich goed vermaakt en de prijs mee naar huis mogen nemen.

Kim heeft het niet altijd makkelijk met alle prijzen die ze wint. Ze krijg ook vaak een lading kritiek over zich heen. De tegenhangers van Kim zijn het er niet mee eens dat Kim als reality-ster zo beloond wordt voor het ‘werk’ dat haar familie doet. Toch zijn er veel mensen die haar een voorbeeld vinden van de moderne vrouw en het leven in de spotlights niet altijd makkelijk is.

Ter ere van haar prijs poseerde Kim naakt voor het blad, dat zal binnenkort in de schappen zal liggen. De kiekjes van Kim zijn hier te bewonderen.

Bron, bron, bron