Nachtmerrie voor de sterren als Jennifer Lawrence: gehackte naaktfoto’s overal te zien

Celebs door Vrouwen redactie

Het is bijna te griezelig om over na te denken; privé foto’s van jaren geleden, die je allang gewist hebt, verschijnen tóch nog op het internet. Het is de grootste nachtmerrie van iedereen die wel eens een uitdagende foto heeft gemaakt - zeker voor beroemde mensen. Zondag kwamen naaktfoto’s op internet van onder andere actrices en zangeressen als Jennifer Lawrence, Kate Upton, Selena Gomez, Ariana Grande en Kirsten Dunst. De foto’s zijn allemaal door de sterren zelf genomen, maar waren natuurlijk niet bedoeld voor het grote publiek. Meer dan 100 bekende mensen zijn gehackt door nog een onbekend persoon. De dader heeft iCloud van Apple kunnen hacken en zo alle foto’s van de celebs die ze ooit genomen hebben, er zo af kunnen halen. Ook als Jennifer, Ariana en Kate de foto's zelf alweer verwijderd hadden. Daarna zijn de foto’s aangeboden op de site 4chan en voor bitcoins kon men nog meer foto’s kopen.

Actrice Mary Winstead, die ook tot de gehackte actrices behoort, heeft gereageerd op het nieuws van haar uitgelekte foto’s:

De manager van Jennifer Lawrence heeft officieel toegegeven dat de foto’s echt zijn, terwijl Ariana Grande beweert dat de foto’s nep zijn en zeker niet gemaakt zijn door haar. Echt of niet, het is eng genoeg om te bedenken dat iemand zomaar bij privé foto’s kan die jaren geleden gemaakt zijn. Wat een engerd!

Bron, bron, bron