Unboxing Beautybox editie mei

Gezicht door Vrouwen redactie

"De zomer dwing je af". Met dat statement helpt de Beautybox ons ook de minder zonnige dagen door met fleurige kleuren: een lipstick in een knalkleur (Roze! Hé, we blijven meisjes), een zomerse bronzer om te doen alsof de zon harder schijnt dan hij in werkelijkheid doet, nagellak in een vrolijk kleurtje (let wel, deze is WK-proof) en een showergel en bodylotion die ervoor zorgen dat je lichaam heerlijk zomers en citroenig ruikt. Hoe zomers wil je het hebben? We laten je mee gluren in de mei editie van de Beautybox. Aan de hand van een reeks foto's waarin je precies kunt zien welke producten we deze maand hebben ontvangen. Heb jij de Beautybox.nl al besteld? Dan komt hij vandaag of morgen bij je binnen!

Lentekriebels! Daar is 'ie weer!


*Tromgeroffel.*


Just have fun. Smile. And keep putting on lipstick.


Een super lief en leuk welkomswoordje van het Beautybox-team, inclusief een korte uitleg van de producten.


"Wauwie!" Is onze eerste reactie als de het zwarte doosje openen. Wat een mooie producten (full size!) weer.


Golden Rose - Bronzing Powder - Full size €11,95

Weg met dat doorschijnende witte spokenhuidje. Hello miss sunshine! Met een bronzer kun je de delen van je gezicht poederen waar normaal de zon op schijnt, dus óp je jukbeenderen (echt waar, niet eronder zoals veel mensen denken), een beetje op je voorhoofd, en een dotje op je neus.


Beauty UK - Lipstick - full size €5,00

Cosmopolitain cocktail roze. Smaakt nu al naar meer.


INGLOT - Nagellak - full size €9,00

De nagellak van dit Poolse merk is in verschillende kleurtjes te krijgen. Wij werden WK-ready gemaakt met het oranje kleurtje 980.


IDC - Bodylotion - 100ml €3,95

Op vakantie heeft je huid misschien nog wel net iets meer verzorging nodig dan thuis, waar de weersomstandigheden totaal anders kunnen zijn. Dit flesje van 100ml mag, mits geseald, gewoon mee in je handbagage. Het ruikt intens naar citroen wat het vakantie gevoel al aanwakkert voordat je nog maar een voet hebt gezet op je vakantiebestemming.


IDC - Showergel - 100ml €3,95

En om de geur van de bodylotion niet te hoeven mengen met een andere geur van een douchegel zit er ook een douchegel in deze beautybox die ook naar zomerse citroen ruikt. Ook verpakt in een flesje van 100ml, die ook prima mee op reis kan.


Do we need to say more?


Lijkt het je wel wat, zo’n pakket als de Beautybox vol speciaal geselecteerde beauty items? Deze editie is vandaag en morgenochtend nog te bestellen, maar je kunt je wel inschrijven voor de volgende box. Ga hiervoor naar Beautybox.nl.