Belachelijk dure beautyproducten

Gezicht door Vrouwen redactie

Daar zit je dan als voetbalvrouw met je bakken met geld. Geen idee wat je ermee moet doen. Maar wij hebben wel een ideetje. Want waar bij de gemiddelde vrouwelijke sterveling op sluipende wijze beautyproducten een grandioos gat in haar maandbudget slaan, keer jij je hand niet om voor een lipstick van $62.000. Vindt de doorsnee vrouw een Chanel mascara van €35,- al duur, smeer jij met je heksenlachje een mascara van $14 miljoen op je wimpers. Gewoon omdat de diamantjes op het omhulsel zo leuk zijn en je er zelf toch niet voor hoeft te werken.

Ben jij deze vrouw niet, ga dan stevig op je stoel zitten, want van deze prijzen sla je stijl achterover. We hebben een hele verzameling met de duurste beautyproducten ter wereld en we sparen ze allemaal. Digitaal wel te verstaan.


Wat dacht je van een lipstick van $62.000? Koopje voor een lipstickhuls van echt goud, ingelegd met diamanten. Weet je echt van gekkigheid niet meer wat je met je geld moet doen, dan kan het merk Guerlain je er vanaf helpen met de lipstick Gold and Diamonds. Maar mocht je nou niet zoveel geven om al die blingbling, kun je de lipstick zonder goud en diamanten voor een veel schappelijker prijsje kopen.


Om duur te ruiken moet je wel je maandloon inleveren. Mensen die onder de crisis lijden vallen niet binnen de doelgroep van dit merk, ze adverteren namelijk zelfs met de teks het “duurste parfums ter wereld” te zijn. Voor een flesje Clive Christian No.1 betaal je gerust $2.150.


Om rimpels buiten bereik te houden smeer je met Shiseido La Crème. Met zijde-extracten en parels zou het je voor eeuwig een babyhuidje moeten hebben. En voor een prijs van $13.000 mag je wel verwachten dat het na één keer smeren al werkt. Dit hebben we overigens niet getest - 3x raden hoe dat komt.


OPI Golden Gun voor €39,95. Maar dan heb je ook iets: 18 karaats bladgoud op je nagels.


Voor deze Mascara van Socialite Collection leg je een schamele $14 miljoen neer. Niet omdat de mascara zo bijzonder is, maar omdat de verpakking is ingelegd met diamanten. Damn, $14 miljoen! Je mag al van geluk spreken als je dat bedrag in je hele leven kunt verdienen...


Als je een shampoo en een conditioner wilt die tegelijkertijd je persoonlijke kapper zijn, kost je dat zo'n €275,- voor een fles shampoo en een fles conditioner. Maar dan heb je wel echt truffel shampoo.


Echte gouddeeltjes geven je gezicht een gouden glans voor slechts €552,00. Deze creme van La Prairie zorgt voor een stralende gloed die je normaal alleen bij zwangere vrouwen aantreft.



Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron