Ongelooflijke transformaties na gewichtsverlies

Lichaam door Vrouwen redactie

Afvallen kan soms een hele strijd zijn, maar te zwaar zijn kan zorgen voor erge gezondheidsklachten. Deze vrouwen begrepen dat ze niet langer te zwaar door het leven konden gaan en kozen er voor om fit en gezond te worden. Er is geen wondermiddel, geen specifieke transformatie-sport. Voor elk van deze vrouwen geldt dat ze gingen letten op hun voeding en actiever werden, en dat bleven volhouden.

Nu willen ze graag met hun verhaal anderen inspireren en motiveren om hetzelfde te doen. De inmiddels fitte dames leggen hier uit hoe ze de kilo’s zijn kwijtgeraakt. Kom maar op zomer!

Drididi Byrd: 87,5 kilo naar 62.6 kilo
Drididi gooide alle suikerrijke drankjes de deur uit en ging over op het drinken van water. Ook begon ze elke dag met een gezond ontbijt en deed ze elke dag een workout van 30 minuten.

Christina Taylor: 145 kilo naar 90.7 kilo
Christina motiveerde zichzelf door een Facebookpagina te maken waar ze foto’s en updates post over haar gewicht. Ze stopte met het eten van fastfood en ging gewichtheffen in de sportschool.


Amanda Green: 74.8 kilo naar 54.4 kilo
Ze stopte met het eten van chips en toetjes. Ook ging ze fanatiek hardlopen.


Courtney Stearns: 82,6 kilo naar 59 kilo
Ze ging intensief boksen.


Katrina McCloud: van 100 kilo naar 61.2
Ze verving wit brood en pasta door volkoren brood en groenten ook begon ze met hardlopen voordat ze naar werk ging. Later stopte ze met het eten en drinken van zuivel en ging ze naar de sportschool.


Melanie Kitchen: 90.7 kilo naar 59.4 kilo
Melanie begon langdurige wandelingen te maken en thuis te koken, in plaats van afhaalmaaltijden te eten. Ze ging ook ontbijten en verving ijs door frozen yoghurt.


Zakiee Labib: 108 naar 60.8 kilo
Ze kwam erachter dat ze twee keer de aanbevolen hoeveelheid voedsel at per dag. Ook begon ze gezonde maaltijden te eten zoals volkoren pasta met veel groente. Daarbij begon ze met hardlopen, krachttraining en kickboxen.

Bron