8 Dingen die fitnesstrainers je afraden te eten

Lichaam door Vrouwen redactie

Het advies van fitnesstrainers opvolgen is bijna altijd een goed idee. Maar het advies opvolgen van deze fitnesstrainers kunnen we aanraden, zij trainen namelijk celebrities. En hoe vaak zijn we wel niet jaloers op de mooie slanke en afgetrainde lijven van deze sterren? Knoop dit advies daarom maar goed in je oren, mocht je ook zo'n lijf willen! Maar we blijven uiteraard wel kritisch - want je hoeft niet het advies van ál deze lui op te volgen natuurlijk. Dan blijft er niets te eten over...

David Kirsch: gefrituurd eten
Trainer David raad het eten van gefrituurd eten af. 'Er zitten zo veel transvetten in, dat het verschrikkelijk ongezond is voor je lichaam,’ zegt hij. Tja, dat hadden wij ook wel kunnen bedenken.

Teddy Bass: geraffineerde suikers
Volgens deze trainer zijn geraffineerde suikers een echt gif voor je lichaam. Volgens hem heeft ons lichaam alleen vers en organisch eten nodig. 'Gif' is misschien overdreven, maar dat zo min mogelijk geraffineerde suikers eten een goed idee is, dat zit wel wat in!

Tara Stiles: alcohol
Wil je er jonger uit zien? Stop met het drinken van alcohol! Dit zegt trainer Tara Stiles. Volgens haar bestaat alcohol alleen maar uit lege calorieën en is het slecht voor de conditie van je huid. Dat wijntje toch maar even overslaan dus? Tja, er zijn ook geluiden dat een glas wijn (liefst rode wijn) juist goed is voor je. Houd het erop dat je nooit meer dan een glas per dag drinkt (dus ook niet op zaterdag 5 als je de rest van de week niets drinkt), dan zit je altijd goed.

Harley Pasternak: druiven en bananen
Deze trainer traint celebs als Katy Perry en Lady Gaga en zweert erbij om geen bananen en druiven te eten. Hij pleit er voor om gezondere soorten fruit te kiezen, zoals citrusfruit of fruit waarvan de schil en de zaden eetbaar zijn. Druiven en bananen bevatten ook nog eens te veel suiker en te weinig voedingstoffen volgens deze trainer.

John Damon: alle soorten frisdrank (ook light)
De trainer van o.a. Whitney Port en Kristin Cavallari denkt dat niemand nog frisdrank zou moeten drinken. Het lichaam heeft de suikerdrankjes niet nodig en light frisdrank kan er zelfs voor zorgen dat je aankomt. Dat hebben we vaker gehoord en geloven we direct: ban de frisdrank!

Jackie Warner: yoghurt
Als je graag wilt afvallen moet je yoghurt uit je dieet bannen zegt deze trainer. De meeste yoghurt zit namelijk vol met suiker. Waarschijnlijk bedoelt hij daarmee vooral yoghurtvarianten met smaakjes, zoals vruchtenyoghurt en toetjes. Als je het ons vraagt is er niets mis met gewone, kale yoghurt. Maar gooi er geen pak hagelslag doorheen, natuurlijk.

Jarett Del Bene: margarine
De trainer van Lauren Conrad en Audrina Patridge zal nooit een broodje besmeren met margarine. Volgens de trainer zit het vol met lege calorieën en transvetten. Volgens andere voedingsdeskundigen is roomboter zelfs beter (want: natuurlijker) dan margarine, ook al zitten er wel veel calorieën in roomboter. Margarine is totaal niet natuurlijk, maar wordt gemaakt in een fabriek. Daar ontstaan de transvetten die je lichaam beter kwijt dan rijk is. Weg met margarine!

David Kirsch en Valerie Waters: gluten
Kirsch, de trainer van supermodel Heidi Klum zal nooit gluten eten. Volgens de trainer maken gluten je dik en zorgen ze er voor dat je sloom wordt. Tja, in de modellenwereld zullen er waarschijnlijk mensen zijn die nooit brood eten, maar als je geen coeliakie hebt en dus letterlijk intolerant bent voor gluten is er echt niets mis met brood hoor. Categorie overdreven dus, dit advies van David Kirsch en Valerie Waters.


Bron,bron,bron,bron,bron