Dagboek van actrice Mounira Mansour

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Mounira Mansour (28) is freelance actrice en presentatrice. Ze speelde heel lang de rol van Marjana in SpangaS. Ze geniet van alle events, feestjes, premières en outfits die op haar pad komen en sinds kort blogt ze hierover op Mounira's Mansion. Mounira heeft altijd al een liefde gehad voor de wereld van haar, make-up en kleding. Ze is een pittige tante die zoals ze zelf zegt ‘gewoon een meisje uit Amsterdam West’ is. Ze is mama van zoontje Noah (3) en echtgenote van Lex. Voor Mounira is elke dag een feestje. Mevrouw Mansour is te chaotisch om een maandelijkse blog bij te houden, laat staan de data van de gebeurtenissen te onthouden. Toch heeft ze speciaal voor de lezers van Vrouwen.nl een fotodiary bij gehouden over hoe haar drukke leven er ongeveer uitziet.

(Foto: Saskia Bagchus)

Dit is mijn eerste foto diary. Welkom!

Vandaag heb ik een mama-dag dus gaan mijn blonde zoon Noah en ik lekker naar Artis. Had ik maar een dikke jas meegenomen, het is ijskoud. #fail

Vandaag heb ik een casting. Ik moet geheimhoudingplicht tekenen alvorens de castingruimte binnen te gaan. Sommige van jullie zullen wel kunnen herkennen bij welk castingbureau ik ben als je er ooit zelf geweest bent.

Ik woon zowat op Fashion Week en kom al mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes tegen. Hier ben ik met Veronica en haar boy Digits. Ik heb hier net mijn haar geverfd en schrik zelf een beetje van de blonde lokken.

JFK Magazine ligt in de winkels. Super spannend want ik heb nog nooit sexy foto’s gemaakt voor een high end mannenblad.

Noah staat model voor de Scapino Gids en de folder is net binnen. Mijn kleine monster mag van mij niet teveel modellenwerk doen hoor. Alleen als er echt iets leuks voorbij komt. Alles wat hij verdient gaat op zijn spaarrekening zodat hij later kan studeren, zijn rijbewijs kan halen etc.

Business ontbijt @Hilton Hotel. Ik heb een dieet-cheat dag dus ik ga los op die croissants en taartjes terwijl ik praat over haar en make-up producten met een PR-bureau.

Het blijft bizar om verhalen over jezelf te lezen in de roddelbladen. Die bovenste foto van mijn dikke gezicht was 5 weken na de geboorte van Noah genomen. Hallo! Moet dit nou? Om nog maar over de inhoud te zwijgen. Iedere relatie heeft zo z’n ups en z’n downs. Wij zitten in ieder geval nu weer in een dikke UP.

Vandaag gaat mijn beauty/fashion/lifestyle site online. There is no way back. Fucking spannend en eng dit.

Ik kom mezelf nog even op tv tegen. Ik speel een tolk in een gevangenis. Zo’n personage mag dus geen make-up op. Beh!

We hebben een leuke pilot (eerste aflevering) opgenomen voor een nieuwe tv-serie. Vandaag vond ik deze leuke foto online van de cast. Ja, je ziet het goed: dat is presentator Dennis Weening, die voor het eerst als acteur aan de slag gaat.

Voor mijn site heb ik een YouTube filmpje opgenomen. Daarna moest ik er een blog bij schrijven en ook nog eens een Voor en Na foto bij fixen. Wauw, ik heb het onderschat. Wat gaat hier veel werk in zitten zeg!

Ik heb net een leuk artikel geplaatst op mijn site met celebs in zwarte jurkjes. Ik word meteen aan alle kanten gewaarschuwd dat er copyright zit op deze foto’s en dat ik zware boetes kan krijgen als ik ze zomaar gebruik. Ik heb snel alle Kim Kardashian foto’s eraf gehaald en maar wat foto’s van mezelf bij elkaar gezet met zwarte jurkjes, haha.

Lekker bijkletsen met mijn matties, Mimoun Ouled Radi en Laura Ponticorvo tijdens het 10-jarige jubileum van het tijdschrift Jackie.

Carnaval Time. Ik besluit om niet als Clown of Elfje te gaan. Lara Croft is in the building bitches!