Beste tip om glitternagellak te verwijderen

Gezicht door Vrouwen redactie

De meest gevreesde nagellak is glitternagellak omdat die priegelige glittertjes muurvast op je nagel blijven zitten, en als ze dan eindelijk loslaten vullen ze de nagelriemen en schieten ze onder de nagel. Echt een kriem. Dan maar geen glitters.

De slechte naam die glitternagellak vertegenwoordigt kan helemaal uitgewist worden. Glitternagellak kun je gewoon gebruiken zonder van te voren je hersenen moet pijnigen om een manier te bedenken hoe je het er in vredesnaam weer vanaf krijgt. Eerder gaven we je al een kijkje in onze trucendoos. Met behulp van een stappenplan met zilverfolie kun je je nagels helemaal glittervrij maken. Heel effectief, maar we hebben nu een manier gevonden die nog sneller werkt. Er komt niet eens een druppel nagellakremover aan te pas.

Je hebt een leeg potje nagellak nodig om de lijm in te gieten. Dan kun je de lijm namelijk makkelijker aanbrengen. Lak over je base coat een dun laagje lijm. Laat de lijm goed drogen. Wanneer de lijm volledig droog en uitgehard is kun je de glitternagellak aanbrengen. Als je de nagellak zat bent, kun je het er heel makkelijk afkrabben. Mocht je toch iets langs de lijm hebben gelakt, kun je dat kleine beetje glitters alsnog met nagellak remover verwijderen. Een paar glittertjes werken namelijk een stuk beter mee dan een heleboel. Glitters staan alleen niet zo sterk. Zodra ze in een groep zijn moeten we oppassen.



Bron