Dagboek sportfanaat Esmee (X)

Lichaam door Vrouwen redactie

Deze maand testte ik een shake, waardoor mijn spierpijn sneller af zou nemen. Super fijn! Ook ging ik met kerst naar Frankrijk en was ik daar uiteraard gewoon aan het sporten. Naast alle sportieve activiteiten ben ik deze laatste weken vooral heel druk geweest met het voorbereiden van mijn reis naar Thailand. Wanneer jullie dit lezen ben ik daar al om een maand met mijn broer te backpacken. Uiteraard houd ik ook daarvan een verslag bij op WorkThatEs.nl, onder de noemer Barbie & een backpack. Wel blijven sporten en gezond eten he, terwijl ik weg ben!

Veel mensen hebben een hekel aan maandag, maar het is absoluut één van mijn favoriete dagen van de week! Ik heb altijd weer frisse zin om de week te beginnen. Als ik in het weekend hard getraind heb, begin ik standaard met een shake met aminozuren zodat mijn spieren snel herstellen. Net limonade!


Bij Snow Planet keek ik hoe het gesteld was met mijn ski-skills. Als kind ben ik veel op wintersport geweest en op mijn 18e heb ik het nog eens geprobeerd toen ik als babysitter mee ging op wintersport (lucky girl!), maar dat is dus alweer zes jaar geleden. Maar inderdaad: dit is net als fietsen, dat verleer je niet. En misschien kwam het ook wel omdat Snow Planet nou niet echt een uitdagende afdaling heeft…


Deze pareltjes zijn de nieuwe Nike Free TR 4 schoenen. Een nieuw model dat je nu met Nike-ID zelf kunt ontwerpen. Welke kleuren ik heb gekozen? Dat laat ik zien als ik ze binnen heb!


Morning abs...


Met kerst ging ik met familie naar het nieuwe huis van mijn ouders in Frankrijk (Bourgogne). Natuurlijk besloot ik door de bossen te gaan hardlopen en mijn moeder deed met me mee. Na 3,5 kilometer kwamen we dit prachtige meertje tegen.


Ik bleef foto's maken!


We reden naar Frankrijk in de Fiat 500 van mijn moeder (mijn ouders namen de andere auto). Hoe cute!


Na de kerst moest ik afscheid nemen van mijn beste vriendin, want zij vertrok direct met haar vriend naar Amerika om 2,5 week rond te reizen. Aangezien ik zelf pas begin februari terugkom, moeten we elkaar super lang missen en zijn we qua tijdsverschil ook precies contra. Zo'n raar idee!


Bij Wehkamp vond ik deze geweldige Nike Free's! Ik ben verliefd!


Wanneer ik dit dagboek maak duurt het nog maar één dag tot ik naar Thailand ga. Ik ben bloednerveus! En mijn backpack is nog niet helemaal ingepakt...


Dit is de amino-shake waar ik fan van ben! Je kunt hier mijn review lezen.


Ook ik wil wel eens gewoon LIGGEN. En op de grond kan dat heel goed.


Jep.


Cheat days zijn hemels!


Bekijk hier Esmée's vorige dagboek.

Tot volgende maand!