Fitness transformatie Geordie Shore’s Vicky

Lichaam door Vrouwen redactie

Eigenlijk vinden we dat iedere vrouw gelukkig moet zijn met het lichaam waarin ze geboren is. Maar soms zijn er vrouwen die een fysieke transformatie doormaken die behoorlijk indrukwekkend is, zodat je er toch over na gaat denken hoe gezond jij eigenlijk leeft en of zo’n transformatie ook voor jou mogelijk is.

Vicky Pattinson uit de verschrikkelijk slechte MTV serie Geordie Shore (een guilty pleasure van de redactie, sorry) viel bijna 20 kilo af in vijf maanden. Nu had ze een flinke stok achter de deur: ze maakte namelijk een fitness video, waarin haar fitness regime uitgelicht wordt. Overigens is haar regime wel een tikje ongeloofwaardig. Volgens Vicky sport ze 10 minuten per dag, maar dan wel ontzettend intensief. That’s it. Ook heeft ze geen etenswaren uit haar dieet gebannen, maar is ze alleen opgehouden met het eten van wit brood en voorverpakte sandwiches. Ook eet ze tegenwoordig zoete aardappels in plaats van gewone aardappels.

Hmm, mocht je nog een goed voornemen zoeken voor 2014, dan zou Vicky een voorbeeld kunnen zijn. Of heb jij een beter plan?

Bron