Review: Beautybox november

Lichaam door Redactie Ze.nl
Ah, stress! De decembermaand komt eraan en je moet nog honderd cadeaus kopen en een zesgangendiner in elkaar flansen. Om de feestdagen moeiteloos, maar wél glamorous door te komen, heeft Beautybox de beste producten uitgezocht!

Tijdens de feestdagen doen wij vrouwen ons uiterste best om er picobello uit te zien, maar lastig is het zeker. Je wilt tenslotte ook iedereen tevreden houden door de perfecte cadeaus te kopen en daarnaast wil je je huis ook nog schoonmaken voordat het weer vervuild wordt met 20 paar schoenen. Gelukkig is daar de Beautybox, die ook deze maand weer rijkelijk gevuld is met fijne producten:


Mud Eye Mask

Dit is een verfrissend oogmasker van het merk Glamglow dat donkere lijntjes en rimpeltjes reduceert in slechts 3 minuten.

Het oogmasker ziet er nogal anders uit dan we gewend zijn, maar als je de achterkant van de vormpjes eraf haalt, zit er een vloeistof in. Dit is dan ook 's werelds eerste tap-on-wipe-off-oogproduct. Ideaal als je vermoeide ogen snakken naar wat energie!

Eye Majic

Met deze nieuwe uitvinding van Majic Beauty breng je je oogschaduw in één oogopslag aan!

Hoe handig: dit is de eerste oogschaduw waar je geen kwasten of andere spullen bij nodig hebt. Met deze unieke pads heb je binnen zo'n 10 seconden een nieuwe look; je hoeft ze simpelweg alleen tegen je oogleden aan te drukken. De box bevat drie verschillende kleuren oogschaduw, dus er is voor ieder wat wils.  

Dry Shampoo

Ideaal als je geen tijd meer hebt en je haar toch een boost wilt geven: deze droogshampoo van Toni&Guy.

Droogshampoo wordt al jaren gebruikt door haarstylisten en maakt het haar minder vet tussen twee basbeurten door. Daarnaast geeft het extra volume en structuur. Altijd handig om in je handtas te hebben!

Glam Nails

Beautybox ontdekte dit keer een nieuw merk: Beautyuk. En laat het nou net deze classy, rode nagellak hebben!

Beautyuk is ontstaan vanuit de gedachte dat make-up kwalitatief hoogwaardig, trendy, maar ook betaalbaar moet zijn. Deze mooie, rode lak is een van de bestsellers. En laat Kerst nou net voor de deur staan...

Posh Pout

En bij rode nagels horen natuurlijk ook roodgestifte lippen. De finishing touch maak je met dit potlood, tevens van Beautyuk.

Ook de lippenstiftpotloden van Beautyuk zijn een absolute aanrader. Dit rode potlood heeft een hydraterende en zachte formule met een intens pigment. Ook blijft-ie lekker lang zitten, dus je hoeft je geen zorgen te maken na het eten van je kerstmaaltje.

Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.