Winterinterieur: kaarsen + Otazu aansteker

Wonen door Vrouwen redactie

Brrr, winter. Tijd voor kaarsjes, haardvuur en knusse avonden thuis. Kortom, reden genoeg om je huis gezellig en winterproof te maken! We geven drie tips om de boel op te fleuren, speciaal voor de donkere dagen.

1. Fashion lighter
Het aansteken van kaarsjes en een haardvuur is het makkelijkst met een aansteker. Maar mag die dan wel een beetje mooi zijn? Otazu ontwikkelde samen met Bic een fashionable lijn aanstekers: de Miss Bic by Otazu collectie. Deze aanstekers brengen letterlijk licht in huis, ook dankzij hun vrolijke en kleurrijke design. Het zijn limited edition aanstekers, die het high end merk Otazu toegankelijk maken voor iedereen - ook met een iets kleinere portemonnee. Symphatiek!

Ook leuk: als je de QR-code op de aansteker scant krijg je 10% in de webshop van Otazu!2. Kaarsjes
Maak het knus in huis door je eigen kaarsenhouders te maken. Plak met goede lijm een aantal kleine en dunne takjes rondom een laag glas, zodat er als het ware een hekje van takjes rondom het glas komt te staan. Waxinelichtje erin en klaar!3. Kanten versiering
Sommige ideeën zijn zo simpel, dat we ons afvragen waarom we het nooit zelf bedacht hebben. Zoals deze kanten kaarsenhouders. Versier verschillende glazen potjes of halfhoge glazen door er een stukje kant omheen te plakken. Het is het mooist om er een aantal naast elkaar te zetten. Op de foto is ook een variant te zien die je maakt door een grof touw om een glazen pot te wikkelen. Zo makkelijk, maar oh zo mooi.