Chirurg maakt wonder woman van zijn vrouw

Gezicht door Vrouwen redactie

Een bezoekje aan de plastisch chirurg voor een vaginareconstructie liep voor de Amerikaanse Veronica anders af dan gedacht. Na het eerste consult bood de plastisch chirurg, David Matlock, de vrouw aan om haar om te bouwen tot een ‘wonder woman’. Je kunt je afvragen waarom ze dit niet opvatte als een diepe belediging, maar Veronica zag het als een unieke kans en accepteerde het aanbod. Ze onderging een liposuctie, vaginareconstructie, botoxbehandeling en liftte haar billen. Na al deze ingrepen vroeg de chirurg David Matlock zijn ‘wonder woman’ ten huwelijk.


Omdat David vet aan een lichaam niet mooi vind, is hij erg blij dat zijn vrouw Veronica deze behandelingen wilde ondergaan. Toch weet Veronica zeker dat David echt van haar houdt om wie ze is, en niet alleen valt op haar perfecte lichaam. Volgens haar was het liefde op het eerste gezicht en was de vonk al overgesprongen toen ze nog vele kilo’s zwaarder was. Isabella, de dochter van het plastic fantastic paar, wil overigens niet de kant op van haar ouders. Ze vind dat je 'niet echt' bent wanneer je aan plastische chirurgie doet, en wil er nooit aan beginnen.

De moraal van dit verhaal volgens David Matlock: als je de ware niet tegenkomt, dan bouw/opereer je haar toch gewoon zelf?