Bizarre beautyproducten

Gezicht door Vrouwen redactie

Denk je erover na om wat minder conventionele beautyproducten aan je stash toe te voegen? Wij hebben precies de juiste producten gevonden voor jou!

1. Bloedbad douchegel
Misschien ben je wel net zo’n fan van Dexter als wij en wil je ook graag de scènes in je badkamer naspelen of misschien heb je gewoon een extreme fascinatie voor alles wat met bloed te maken heeft. Welke reden je ook hebt, deze douchegel houdt jouw douchesessies zeker spannend.

2. Onderkin trainer
Met slechts twee minuten training per dag ben jij binnen no-time van je onderkin af. De trainer bevat drie verschillende veren, zodat je steeds intensiever kunt gaan trainen en hij wordt geleverd inclusief tasje.

3. Make-up bril
Heel erg handig voor alle brildragers onder ons, eindelijk hoef je niet meer een centimeter verwijderd van je tien keer vergrootspiegel je mascara op te doen! Klaar met het ene oog? Dan draai je het glas gewoon om! Toch jammer dat veel brildragers (zo ook wij) twee verschillende sterktes hebben…

4. Stiersperma haarbehandeling
Wij hebben geen idee hoe belangrijk zacht, glanzend haar voor jou is, maar mocht je nou extreem wanhopig zijn, dan sturen we je door naar Engeland. Hier kun je namelijk naar de kapper gaan en een heerlijke hoofdhuidmassage krijgen met stierensperma. Dit bevat namelijk heel veel proteïnen, wat heel goed is voor je haar.

5. Parfum snoep
Hoe handig, je kunt niet alleen een heerlijk snoepje eten (suikervrij!), maar je huid gaat er ook nog eens heerlijk van ruiken. Voortaan ga jij heerlijk ruikend naar roosjes door het leven.

6. Sushi cologne
Wij houden van sushi, maar deze cologne vinden we toch een beetje twijfelachtig. Even serieus, waar zou dit naar moeten ruiken; vis?! Schijnbaar ruikt het naar vers gekookte rijst en zeewier met een beetje gember en citroen.

7. Spek cologne
Veel mannen zijn verslaafd aan bacon, daar zijn we inmiddels wel achter. Betekent dat dat wij vrouwen dus naar spek zouden moeten ruiken? Wat ons betreft niet. Maar volgens de makers van deze 'bacon' geur zit het plezier hem in 'het vinden van de geur van bacon', dus we gaan er van uit dat we ons niet hoeven te voelen alsof we een lap spek in onze nek hebben liggen…

8. Slankmakend gezichtsmasker
Helemaal klaar met al je gezichtsvetjes? De oplossing: een masker waar Hannibal Lecter het warm van zou krijgen. Dat is eigenlijk ook precies de bedoeling van dit masker, het stimuleert je lichaam namelijk om (gezichts)vet te verbranden met behulp van hitte. Gebruik het als je in bad zit, in de sauna of tijdens het sporten!


Bron, bron, bron