Vegetarische loempia's + Win 5x €20,- tegoed bij Just Eat!

Eten door Vrouwen redactie

Vegetarische loempia's kun je best zelf maken. Vrouwen.nl's Claartje maakte al eens loempia's met gevuld groenten en garnalen, en die kun je natuurlijk prima vegetarisch maken door de garnalen weg te laten. Heb je hier geen tijd voor? Je bent niet de enige! Gelukkig kun je loempia's bij vrijwel ieder Thais of Chinees restaurant bestellen.

- Scroll naar beneden voor de winactie! -

Vrouwen.nl testte de vegetarische loempia van restaurant Faa Thai in Amsterdam, besteld via Just Eat. Het oordeel? Eerlijk is eerlijk, de loempia's waren behoorlijk vettig. Maar goed, dat de loempia's die je in Thailand bij de food stalletjes langs de weg koopt zijn dat ook, dus laten we het erop houden dat het zo hoort. De smaak is prima, met groenten die nog nét een beetje bite hebben. Lekker! Kortom, voor de prijs van €4,75 is het een bijzonder goede deal.

Vrouwen.nl geeft aan 5 lezeressen een Just Eat tegoed van €20,- weg! Met dit tegoed kun je bestellen wat je wilt bij alle restaurants die zijn aangesloten bij Just Eat, zoals de Vietnamese loempia's die je hierboven ziet.

Win: 5x €20,- tegoed Just Eat


Winnen?
1. Reageer op dit artikel en laat ons weten welk gerecht jij graag zou willen bestellen bij Just Eat.
2. Kopieer je reactie in een mail en stuur die, inclusief je naam en adres, naar info@vrouwen.nl.

Succes!


Deze winactie loopt t/m 8 september. Winnaars krijgen bericht per mail.