IENS-kantoor wint 10 kilo Milka Crispello

Eten door Vrouwen redactie

Oh, wat hebben we soms toch leuke acties op Vrouwen.nl. En ja, dat mogen we best over onszelf zeggen. Een poosje geleden kon je namelijk een voorraad Milka Crispello chocolade winnen voor je hele kantoor, door je aan te melden en te vertellen welke prestatie van jou een traktatie verdiende. De leukste reactie kwam van een werknemer van IENS, die vond dat haar collega's een traktatie verdienden omdat ze haar werkzaamheden zo goed overnamen toen zij zelf op reis ging. Dus togen wij met een auto vól Milka Crispello naar het kantoor van IENS in Amsterdam.

Bij IENS werden we met open armen (en zelfs met ballonnen!) ontvangen. Of zou dat komen door de 10 kilo chocolade die we bij ons hadden? Iedereen kreeg een zakje Milka Crispello op zijn of haar bureau, of vooruit, twee. Zelfs tijdens het uitdelen konden de meesten zich al niet inhouden om er een paar te proeven.

Dan is het tijd voor de gezamenlijk lunch - op vrijdag komt er bij IENS zelfs een kok langs die voor het hele kantoor kookt! Het toetje bestaat, hoe kan het ook anders, uit Milka Crispello. Wij snoepen er zelf ook stiekem een paar, waarbij de vanille en de chocoladevariant afwisselen. Zucht, hadden we zelf maar mee kunnen doen aan deze actie.

Denk jij hetzelfde; 'had ik maar mee kunnen doen aan deze actie'? Reageer op dit artikel en laat weten met welke chocolade van Milka jij graag een actie zou willen zien op Vrouwen.nl. Wie weet kunnen we het nogmaals regelen!