Restaurant serveert kant-en-klare pizza’s

Eten door Vrouwen redactie

Dan denk je eens lekker uit eten te gaan in een Italiaans restaurant, om een lekkere huisgemaakte Italiaanse pizza eten. Het restaurant waar je naar toe gaat prijst haar pizza’s met “de smaak van Italië” en “pizza die écht anders is”. Dat moet haast wel een geweldig restaurant zijn. “La Pizzeria Ristorante” prees zichzelf ook zo aan, en de 100 pizzaliefhebbers die naar de opening kwamen waren allemaal laaiend enthousiast over de pizza’s. Tot ze erachter kwamen dat...

Het enthousiasme duurde tot restauranteigenaar Gary Newborough toegaf dat hij een paar tochtjes naar de supermarkt had gemaakt voor wat kant-en-klare diepvriespizza’s van Dr. Oetker. Hij was benieuwd of mensen het verschil zouden merken, en daarnaast leek het hem ook wel gewoon een leuke stunt. Het heeft in ieder geval genoeg aandacht opgeleverd, ook op Twitter werd er flink over gesproken. Zou het dan toch een hele slimme reclamestunt zijn van Dr. Oetker?

Mocht je deze geweldige pizza’s willen proberen, het kan nog! Het restaurant zal nog tot 7 september diepvriespizza’s blijven serveren. De pizza’s kosten inclusief salade en drankje ongeveer vijf euro.


Bron

Afbeeldingen: bron, bron, bron