Thermometer: Miley Cyrus

Mode & trends door Vrouwen redactie

Tijdens de uitreiking van een hele grote berg prijzen die hoort bij de Teen Choice Awards schoven er een heleboel (tiener)sterren over de rode loper in Los Angeles. Waaronder Miley Cyrus. Dat Miley tegenwoordig vooral stoer en een tikje punk is wisten we al langer, maar met deze outfit bewijst ze haar suikerzoete Hannah Montana imago definitief afgeschud te hebben. Ze droeg een leren ensemble van Saint Laurent, dat bestond uit een loeistrakke leren taillerok met diverse gespen, een leren triangeltop (of eigenlijk meer bikini) en een blouse van volledig doorzichtig gaas. Dankzij het gaas waren al Miley's tattoo's goed zichtbaar - als je ze hebt, moet je showen!

Wat vinden we van deze outfit: heter dan heet, of worden we er niet warm of koud van? Wordt het misschien tijd dat Miley eens iets anders probeert dan deze leren look?

Tussendoor poseerde ze ook nog even met One Direction's Harry Styles, die haar look wel kon waarderen. Zelf zorgde hij er ook voor dat zijn tattoo's goed zichtbaar waren. Hallo mannelijk decolleté!