Win goodiebag t.w.v. €200,- bij LOOkX

Gezicht door Vrouwen redactie

De oplettende lezer weet al langer dat we houden van de producten van LOOkX, onder meer vanwege de prettige prijs-kwaliteitverhouding. Maar meer nog omdat ze af en toe briljante acties verzinnen. Bijvoorbeeld om te vieren dat de website en webshop een nieuwe look hebben. Niet alleen is er gezorgd voor een fris nieuw jasje, maar ook voor toffe nieuwe functies zoals een live chat met de huidexperts van LOOkX, zodat je al je vragen aan ze kunt stellen. Om je aan te moedigen de vernieuwde site te bezoeken is er nu ergens op de site een goodiebag verstopt ter waarde van €200,-. Die kun jij winnen!

Tot en met 25 augustus kun je op de hele site zoeken naar het linkje waar de goodiebag in vermeld wordt. Let op: je kunt er niet naar zoeken in de zoekbalk, je moet echt even speuren! Als je hem gevonden hebt kun je de goodiebag kopen: dat kost €1,-. Met de verzendkosten erbij gerekend ben je €4,95 kwijt, maar je krijgt dus wel voor €200,- aan producten. Goeie deal, als je het ons vraagt! Elke dag kan één iemand de goodiebag kopen, dus hoe eerder je erbij bent, hoe beter... Wij probeerden het en schoten raak! Onze goodiebag zag er zo uit:

In de goodiebag zitten o.a. entreekaarten voor het feest Creations on the Beach op 1 september in Castricum, een vijl en kortingsbon van Sanadome, een sjaal van Superstar, het magazine Marie Claire, Crystal Clear, een te gek armbandje van Hot Lava en natuurlijk een aantal fijne LOOkX-producten. In een aantal goodiebags zit zelfs een DKNY-horloge. Wil je weten of de goodiebag van vandaag nog beschikbaar is? Volg LOOkX dan op Twitter, zodat je van alles op de hoogte blijft. Succes!