Volledig zomerproof

Gezicht door Vrouwen redactie

In de zomer gaan we ons weer over van alles zorgen maken. We willen voordat we in bikini over het strand gaan paraderen een strak lichaam hebben en vooral niet al te bleekjes zijn. De grootste uitdaging hierbij blijft toch altijd de zelfbruiner. We willen wel, maar stel je voor dat: 1. het gaat vlekken, 2. we er oranje van worden of 3. onze kleding/nagels/accessoires bruin uitslaan? We willen natuurlijk geen Nederlandse Snooki worden! Het gevaar van zelfbruiner is vaak dat je op sommige plekken teveel smeert of het niet egaal uitsmeert, waardoor je geen gelijke teint krijgt. L’Oréal Paris heeft daar nu de oplossing voor: zelfbruinende doekjes. Met deze doekjes creëer je in een handomdraai een egale bruine teint. Op de verpakking staat dat je na een uur al verschil ziet, maar bij ons duurde het wel iets langer. Wij raden je aan om uit te gaan van 24 uur, toen was het resultaat bij ons in ieder goed zichtbaar! Deze doekjes vind je in de Beautybox van juni.

Maar deze zelfbruiner van L’Oréal was natuurlijk niet het enige waar onze Beautybox ons deze maand mee verraste, deze producten hebben wij ook nog gekregen:

- Slim extreme 3D slimming + firming Anti-cellulitis crème van Eveline Cosmetics
Met deze crème kun je je armen, dijen, buik en billen verstevigen, daarnaast wordt de zichtbaarheid van vetweefsel verminderd. De crème ruikt heerlijk en voelt ook heel fijn op de huid. Voor het resultaat smeren wij nog even door, het duurt natuurlijk wel even voor het zichtbaar wordt.

- Sheet masks van Beauty Friends
Dit gezichtsmasker is gedrenkt in een natuurlijke huidverzorgingemulsie en zorgt voor een stralende, gladdere en mooiere huid. Wij hebben het kruidenmasker gekregen, maar ze komen in heel veel verschillende soorten.

- NO-AD Zonnebrandcrème spf 15
Deze zonnebrandcrème bevat verzorgende aloë vera extracten, vitamine E en cacaoboter. Daarnaast is deze zonnebrandcrème hypoallergeen, waterproof en zweetbestendig. Eigenlijk dus ideaal voor iedereen. We hebben hem even uitgeprobeerd en wat wij heel fijn vinden, is dat hij heel snel intrekt!

- Miners maxi waterproof mascara
Niemand wil met de zee of het zwembad uit komen lopen met wasberenoogjes, dus een waterproof mascara is geen overbodige luxe. Deze waterdichte, vlekkenvrije mascara zorgt daarnaast ook nog eens voor een natuurlijke look.

Lijkt het je wel wat, zo’n pakket als de Beautybox vol speciaal geselecteerde beauty-items? Deze juni-editie is al niet meer te bestellen, maar je kunt je wel inschrijven voor de box van februari. Ga hiervoor naar Beautybox.nl. In de juni-box zaten overigens bij andere vrouwen weer andere producten, aangezien de inhoud wordt afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.


Foto's via Instagram & Beautybox