Zo maak je je tanden witter

Gezicht door Vrouwen redactie

Niemand is fan van gelige tanden, maar door alles wat we eten en drinken kunnen we het onmogelijk tegenhouden. Je zou natuurlijk meteen een langlopende rekening bij de tandarts kunnen openen, want je tanden laten bleken moet constant herhaald worden. Maar je zou ook eerst de goedkope, niet-schadelijke manier kunnen proberen. Als je wilt weten wat je niét moet doen, klik dan hier.

Aardbeien
Wanneer je een stukje van een aardbei afbijt krijg je een plat stuk wat perfect is om je tanden mee te ‘scrubben’. De zuren in een aardbei zorgen ervoor dat je tanden gebleekt worden. Je kunt dit echter niet te vaak doen, want de zuren zijn niet heel goed voor je tanden. Maar wanneer je het niet té vaak doet kan het geen kwaad en werkt het prima.

Bananenschil
Niet de banaan, maar de bananenschil kan ervoor zorgen dat je tanden witter worden. Met de binnenkant, de witte kant, kun je je tanden scrubben en dit zorgt ervoor dat de gele stukjes op je tanden verdwijnen. Een banaan werkt wel heel goed en is beter voor je tanden dan aardbeien, maar het geeft wel een iets minder lekkere smaak.


Bron, bron