Cellulitis te lijf met SingulaDerm

Gezicht door Vrouwen redactie

We hebben eerder geschreven over cellulitis en adviseerden je toen om vooral te gaan sporten. Zonder sporten hebben andere hulpmiddelen geen zin, aangezien cellulitis wordt gevormd in de huidlagen (ver) onder je opperhuid. Je moet niet al je hoop leggen in alleen een goede crème, want die kan echt geen wonderen verrichten. Wel kun je een écht goede crème gebruiken als hulpmiddel, als extraatje naast het sporten. En-en, dus.

In dat geval is het belangrijk je cellulitisbestrijdende crème met zorg te kiezen. In de tussentijd blijf je deze sportoefeningen natuurlijk braaf doen! Tijdens het kiezen van een crème zou je moeten letten op de volgende aandachtspunten:

- afvalstoffen afvoeren
- doorbloeding verbeteren
- vochtophopingen verminderen

Ook is het belangrijk dat je echt twee keer per dag smeert en de crème goed inmasseert. Dat stimuleert niet alleen de circulatie van je bloed maar zorgt er ook voor dat de crème beter intrekt zodat de werkzame stoffen hun werk kunnen doen. Onze favoriete crème die alledrie de aandachtspunten voor zijn rekening neemt, is de Xpert Slimpeptide van SingulaDerm. Wil jij die ook proberen? Dat kan, want Vrouwen.nl mag 6 keer de Xpert Slimpeptide creme t.w.v. €44,- weggeven!


Win: 6x Xpert Slimpeptide van SingulaDerm (t.w.v. €44,-)

Dit moet je doen:
- Like SingulaDerm op Facebook
- Reageer op de Facebookpagina van Singuladerm en laat ons weten hoe jij jezelf bikini ready maakt
- Kopieer je reactie en plak deze in een mail, inclusief je naam en adres, en stuur deze naar info@vrouwen.nl

Heb je geen Facebook? Ook dan kun je gewoon meedoen. Plak in dat geval je reactie in een mail, inclusief je naam en adres, en stuur deze naar info@vrouwen.nl.


Deze winactie loopt t/m 31 juli. Winnaars krijgen per mail bericht.

Afbeelding: bron, bron.