Win: BE Creative Make Up pakket!

Gezicht door Vrouwen redactie

Make-up zien we het liefst in de mooiste kleuren, voor een leuk prijsje. En aangezien wij zelf geen professionals zijn willen we graag dat onze make-up dat wél is, zodat het resultaat altijd de moeite waard is. Een nieuw beautymerk van ICI PARIS XL dat vanaf juni te koop is heet ‘BE Creative Make Up’ en heeft ons helemaal enthousiast gemaakt. De lijn bestaat uit vier verschillende collecties voor je huid, je ogen, je lippen en je nagels, zodat je zelf kunt bepalen wat je wilt benadrukken en elke dag van stijl kunt wisselen. Ook is er een collectie van acht penselen, van powder brushes tot eyeshadow brushes, waarmee je alles op een professionele manier kunt aanbrengen.

Nieuwsgierig geworden?
Dan hebben wij een mooie manier om kennis te maken met BE Creative Make Up. Wij geven namelijk in totaal vier hele toffe beautyprijzen weg!

Win: BE beauty treatment & 3x beautypakket van Be Creative Make Up!

Vrouwen.nl mag namelijk hele mooie prijzen weggeven, waarmee je jezelf elke dag een volledig nieuwe look kan geven! Om kans te maken moet je reageren op dit artikel en antwoord geven op de volgende vraag:

Who do you want to BE today?

Begin je antwoord met ‘Today I am...’ en vul aan hoe jij vandaag de dag door wil brengen. Suggesties:
Today I am Brave
Today I am Fierce
Today I am Famous
Today I am a Star

Plak je antwoord in een mail en stuur deze, inclusief je naam & adres naar info@vrouwen.nl. Ook als je geen Facebook hebt kun je meedoen; stuur dan gewoon een mail! Het leukste en meest originele antwoord wint de hoofdprijs: een BE beauty treatment, waarbij je door het BE Creative Make Up team wordt opgemaakt zoals jij dat graag wilt - dus op de manier die je in je antwoordt noemt. Daarnaast worden onder alle inzenders ook nog drie BE beautypakketten verloot.

Succes!