Win: 3 Aussie haarmasker pakketten

Gezicht door Vrouwen redactie

Zeker nu de zomer is aangebroken is het belangrijk je haar goed te verzorgen en te voeden. Voor je het weet loop je dankzij zeewater en/of chloor uit zwembadwater rond met doffe en brokkelige lokken. Liever glanzende en verzorgde manen? Aussie, to the rescue! Dit Australische haarverzorgingsmerk heeft al eerder bij ons in de spotlight gestaan omdat we dol zijn op het effect dat de producten hebben op ons kapsel, op de heerlijke geuren van alle producten en omdat de verpakkingen zo vrolijk zijn. Here for a good time, not for a long time.

Die verpakkingen zijn nu nog leuker: ze zijn namelijk opgefleurd met street art. Daardoor is je badkamer ook meteen een stuk vrolijker. Bovendien krijgt je haar zo precies wat het nodig heeft voor een echte street credibility boost. Het wordt nog beter: Vrouwen.nl mag 3 pakketten met de drie verschillende varianten haarmaskers uit de street art special edition weggeven. Die bevatten onder meer Australische muntbalsem, aloë vera, avocado en jojobaolie, voor zacht en glanzend haar.

Win: 3x Aussie haarmasker pakket

Dit pakket bevat de drie varianten van de Minute Miracle in een special street art special editie: Reconstructor, Frizz Remedy en Colour Mate. Winnen? Meedoen is heel makkelijk:


Deze winactie is inmiddels helaas afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen: Gefeliciteerd!


Pssst: bij Fashionscene kun je een designer dress van Bec & Bridge ter waarde van €400,- winnen, powered by Aussie. Check it out!