Favo food: Thaise rundvleesreepjes

Eten door Vrouwen redactie

Hmm, een goede Thaise schotel is niet te versmaden! De Thaise keuken is gebaseerd op een uitgekiende balans tussen zout, zoet, zuur en pittig, wat erg smakelijk is in een gerecht van rundvleesreepjes, cashewnoten en groenten. Deze roerbakschotel breng je op smaak met oestersaus. 

Je hebt voor 2 personen ongeveer 300 gram groenten nodig (peultjes, chinese kool, boontjes, shii-takes) en 2 biefstukken, in reepjes gesneden. Roerbak eerst de biefstukken kort, en vervolgens de groenten. Voeg na twee minuten drie eetlepels oestersaus toe. Doe de biefstukreepjes terug in de pan en verwarm nog een paar minuut. Strooi er tot slot 50 gram cashewnoten over. Eet smakelijk!

- Scroll naar beneden voor de winactie - 

Heb je geen zin of tijd om te koken? Bestel dan net als wij deze biefstukschotel met gemengde groenten in oestersaus bij Thai Company via JustEat. Wil jij ook lekker Thais eten zonder er uren voor in de keuken te hoeven staan? Doe mee met onze actie en win 5x €20,- tegoed van Just Eat dat je zelf naar keuze mag besteden!Win: 5x €20,- tegoed Just Eat

Vrouwen.nl geeft aan 5 lezeressen een Just Eat tegoed van €20,- weg! Met dit tegoed kun je bestellen wat je wilt bij alle restaurants die zijn aangesloten bij Just Eat. 

Winnen?
1. Reageer op dit artikel en laat ons weten welk gerecht jij graag zou willen bestellen bij Just Eat
2. Kopieer je reactie in een mail en stuur die, inclusief je naam en adres, naar info@vrouwen.nl

 Succes!


Deze actie loopt t/m 7 juni. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.