Maak zelf California Rolls + Win 5x €20 Tegoed Just Eat!

Eten door Vrouwen redactie

Sushi is al jaren hip en nog steeds populair. Dit Japanse vishapje weet al jaren zijn kop boven water te houden. De California roll is over het algemeen de meest gewaardeerde versie. Het is niet makkelijk om deze sushi te maken, maar des te leuker is het als het resultaat de moeite waard is.

- Scroll naar beneden voor de winactie en win 5x €20,- tegoed bij Just Eat! -

just eat sushi

Een California roll is een sushirol die als het ware binnenstebuiten opgerold is. Deze kun je maken door de bamboemat in folie te wikkelen en daarop een half vel gedroogde nori (zeewier) te leggen. Bedek de nori met een flinke laag sushirijst en leg het vel met de rijstkant op het plastic folie. Bedek de norikant met avocado, surimi en komkommer en rol de belegde nori strak op zoals je gewend bent van gewone sushi.

Houd dit filmpje bij de hand tijdens het maken:



Al met al gaan er wel de nodige uurtjes tijd in zitten. Heb je daar geen zin in, dan kun je sushi natuurlijk ook gewoon bestellen. Je betaalt hetzelfde als wanneer je zelf alle ingrediënten in huis zou halen, maar het is een stuk minder tijdrovend. Vrouwen.nl bestelde via Just Eat sushi van Daily Sushi. Doordat de vis zo vers en mals was, konden we het gemakkelijk afbijten. Ook de rolletjes waren zeer de moeite waard en de rijst was gelukkig totaal niet droog. Dat is wel eens anders bij sushi die thuis bezorgd wordt.

just eat sushi

Win: 5x €20,- tegoed Just Eat

Vrouwen.nl geeft aan 5 lezeressen een Just Eat tegoed van €20,- weg! Met dit tegoed kun je bestellen wat je wilt bij alle restaurants die zijn aangesloten bij Just Eat.

Winnen?
1. Reageer op dit artikel en laat ons weten welk gerecht jij graag zou willen bestellen bij Just Eat
2. Kopieer je reactie in een mail en stuur die, inclusief je naam en adres, naar info@vrouwen.nl

Succes!


Deze actie loopt t/m 21 april. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.