Win: 2x Sibin Tas t.w.v. €49,95

Mode & trends door Vrouwen redactie

De dames van Sibin.nl zijn hun webshop begonnen omdat ze vonden dat we te veel geld neer moeten tellen voor een leuke tas of een paar mooie schoenen. 'Dat kan beter', dachten ze! Met minder dan 50 euro bestedingsruimte kun je al terecht op Sibin.nl. Sterker nog: geen één artikel kost meer dan 50 euro. Waarom? Omdat het kan! Mooi hoeft niet altijd duur te zijn.

Op social media zijn ze actief door bijvoorbeeld via Instagram volgers up to date te houden van de nieuwste trends en ook bloggen ze er om de twee weken op los op Sibin.nl. Hier kun je overigens ook voor stijladvies terecht. Wat ook leuk is om te weten, is dat de meiden iedere maand iets weggeven op Facebook. Dit gulle gebaar is een groot succes. En ook Vrouwen.nl mag namens hen een cadeautje uitdelen! We geven een zwarte én een bruine shopper model tas weg ter waarde van €49,95. Als je wil weten hoe je deze tot jouw eigendom kunt maken, scroll dan naar beneden. Daar zie je precies wat je moet doen.


bruine taszwarte tasSibin


Combineer de shopper op een casual-zakelijke manier met een jurkje, zoals met deze legerkleurige Bijenkorf jurk.


Het shoppermodel van Sibin heeft een maat van 32cm x 48cm. Wil je de tas aan je schouder dragen, dan kun je gebruik maken van de afneembare schouderband. Kortom: met deze tas kunt je alle kanten op!

SibinSibin

Win: 2x Sibin tas t.w.v. €49,95


Deze winactie is inmiddels afgelopen. Winnaars hebben bericht ontvangen per e-mail.