De mooiste lentejurkjes!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Het zonnetje heeft al een paar keer haar neus door de wolken heen gestoken, maar is jammer genoeg ook vaak weer verdwenen. We kijken allemaal uit naar de lente: warmte, zon en uiteraard het shoppen van de nieuwste lentetrends! 
 
We associëren de lente al snel met de grote voorjaarsschoonmaak en daar hoort natuurlijk ook je kast bij. Tijd om je kledingkast eens lekker uit te mesten. De winterkleding wordt ergens ver weg gestopt en alle kleurrijke zomerjurkjes en topjes krijgen een plaatsje op de eerste rang!
 
Komend seizoen is een periode waarin veel verschillende trends terugkomen en gecombineerd mogen worden. Qua kleuren zit je goed als je voor pasteltinten gaat, elk item in deze kleur zal je outfit helemaal lenteproof maken. 
 
 
Als je toch liever voor wat minder kleur gaat, dan is de zwart-wit trend geschikt voor jou! Vooral zwart-wit gestreepte kleding is een veel geziene trend voor komend seizoen.
 
Ook de zogenaamde ?dipped hem? jurkjes mogen dit voorjaar niet ontbreken in jouw kledingkast als je voor de ultieme lentelook gaat. Een dipped hem jurkje is een jurk met een korte voorkant en een langere achterkant. Een heerlijk model voor de warmere dagen die in vele kleuren en modellen voorkomt. Combineer met een paar mooie hakken of sandaaltjes en jij bent klaar voor de eerste zonnige dagen!
 
 
Tip: als jij meer wilt weten over hoe je nou precies combineert en wat de trends zijn voor dit voorjaar dan is de ELLE stijlbijbel een goede keuze.
 
Uiteraard is de lente ook het moment waarop je erachter komt dat je niet genoeg kleding meer hebt voor het nieuwe seizoen ('nee, 23 jurkjes is écht te weinig hoor!'). En daarom hebben wij een goede tip voor je: Jurkjes.nl. Een site met bijna 18.000 jurkjes van ongeveer dertig verschillende webshops. De jurkjes zijn gesorteerd op kleur, categorie, merk en prijs, dus dat is ideaal zoeken. Neem snel een kijkje op Jurkjes.nl!

Welk jurkje vind jij het mooist?