Thaise Masaman Curry + Win €20 Tegoed Just Eat!

Eten door Vrouwen redactie

Vrouwen.nl bestaat één jaar: hiep hiep hoera! Om dit te vieren geven we deze eerste week van maart een berg leuke prijzen weg. Elke dag een nieuwe winactie, elke dag nieuwe prijzen. Vier jij dit jubileum met ons mee?

Goede Thaise curry is niet te versmaden. De Masaman variant van curry wordt traditioneel gemaakt met een gelige kerriesaus op basis van currypasta met kokosmelk, met daarin ui, aardappelen en pinda’s. Hij is het lekkerst met dunne reepjes rundvlees. Wat de meeste mensen afschrikt aan het koken van Thaise (en anders Oosterse) gerechten, is de lange ingredientenlijst die wordt veroorzaakt door de boemboe. Deze kruidenmix vormt de basis voor een curry. Een relatief simpele currypasta voor Masaman curry bestaat uit 1 eetlepel gemalen komijn, 1 eetlepel koriander, 1 eetlepel kurkuma, 1 theelepel kaneel, 1 theelepel kardemompoeder. Samen met een gesnipperde ui, drie tenen knoflook, 5 eetlepels (kokos)olie en een snuf (palm)suiker maal je deze kruiden tot een pasta in de keukenmachine of in een vijzel. Kijk voor verdere bereiding van Thaise curry’s bv. op ThaiseReceptengids.nl.


Geen zin of tijd om te koken? Curry leent zich er ook heel goed voor om te bestellen. Hoe langer de smaken in een curry te tijd krijgen om in elkaar te trekken, hoe beter het smaakt. Wij bestelden onze Masaman curry met rundvlees bij Top Thai in Amsterdam via Just Eat. Het was niet versmaden, met een echt authentiek Thaise smaak. Een absolute aanrader!

- Scroll naar beneden voor de winactie en win 5x €20,- tegoed bij Just Eat! -


Win: 5x €20,- tegoed Just Eat

Vrouwen.nl geeft aan 5 lezeressen een Just Eat tegoed van €20,- weg! Met dit tegoed kun je bestellen wat je wilt bij alle restaurants die zijn aangesloten bij Just Eat.

Winnen?
Deze actie is inmiddels afgelopen. Helaas!


Deze actie loopt t/m vrijdag 8 maart. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.