Win: Hele Body Carelijn van 210th

Gezicht door Vrouwen redactie

Vrouwen.nl bestaat één jaar: hiep hiep hoera! Om dit te vieren geven we deze eerste week van maart een berg leuke prijzen weg. Elke dag een nieuwe winactie, elke dag nieuwe prijzen. Vier jij dit jubileum met ons mee?

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes bouwen fluitend aan hun nestjes, schaapjes verwachten lammetjes. Dit kan maar één ding betekenen: het wordt lente! Dus bij mensen beginnen vlinders in buiken te fladderen. Een beter moment om producten weg te van het luxe lifestyle-merk 210th is er niet. Dit merk draait geheel om liefde, passie en communicatie, die tot uiting komen in de uitdagende en verleidelijke producten. Sofie Rockland is de vrouw achter dit 210th. Zij heeft een duidelijke filosofie: ‘Met dit innovatieve merk willen we erotiek als modeartikel in de markt te zetten en offline producten combineren met online teasers (bijvoorbeeld QR-codes, maar ook sociale media zoals Facebook, Twitter en Pinterest).’

- Scroll naar beneden voor de winactie! -

210th

Vrouwen.nl mag de hele bodycarelijn 'Closer Together' weggeven ter waarde van €259,- van het luxe lifestyle-merk 210th. De producten die onder deze lijn vallen zijn hieronder te zien. Het pakket bestaat uit maar liefst 8 heerlijke producten:

- badolie
- bodymask
- bodyscrub
- massage kaars
- glijmiddel
- shower cream
- massageolie
- body cream

Naast de lijn die wij weggeven biedt 210th nog een scala aan producten: o.a. erotische boxen, lingerie en kunst.


210th

Win: De Hele Bodycarelijn 'Closer Together' van 210th t.w.v. €259,-

Wil jij de hele bodycarelijn van 210th winnen, met daarin maar liefst 8 verwenproducten?
Doe mee!

Deze actie is helaas inmiddels afgelopen.


Deze actie loopt t/m 20 maart. De winnares krijgt diezelfde week bericht per mail.