DIY: Zwarte Nagels met Vervagende Glitters

Gezicht door Vrouwen redactie

Niets is zo sexy en tegelijkertijd stoer als zwarte nagels. Door er een dosis glitters aan toe te voegen maak je het geheel nog feestelijk ook. Maak er een kunststukje van door de glitters een extra laag te geven op de onderste helft van je nagels (dus bij je nagelriem), waardoor de glitters steeds minder worder naarmate je naar boven gaat, richting de rand van je nagels.

1. Gebruik een dekkende zwarte nagellak als basis.
2. Als tweede laag gebruik je een heel dun laagje zilveren glitternagellak, zoals lak van OPI die in de Beautybox van februari zat. Breng eerst een dunne laag aan over de hele nagel en laat die goed drogen.
3. Breng vervolgens een ‘halve’ tweede laag aan: alleen op de onderste helft van je nagels, dus dicht bij je nagelriem. Laat opnieuw drogen.
4. Breng eventueel nog een ‘kwart’ derde laag aan: alleen op de onderste kwart van je nagels, dus het randje boven je nagelriem.



De slimmeriken die al geabonneerd zijn op de Beautybox hebben al een OPI-nagellak in huis. Wil jij ook lid worden? Geef je dan snel op op beautybox.nl. Om je een idee te geven van de (maandelijks wisselende) inhoud: de Februaribox bevatte:

- Parfum van Swarovski
- Repair Rescue Hairtherapy van Schwarzkopf Bonacure
- Lipstick van Superlooks
- Massageolie van Stimu Tonga