Glitter & Glamour Beauty

Gezicht door Vrouwen redactie

Alles wat je nodig hebt voor een glitter & glamour look vind je in de Beautybox. De decembereditie van dit doosje vol beauty moois zit weer vol fijne verrassingen van topmerken. Een greep: haarserum van Toni&Guy, lipstick van LOOkX en nagellak van Orbly.

Wil jij ook maandelijks zo'n verwenpakket ontvangen? Schrijf je dan nu in en bestel de Beautybox van januari!


LOOKX – Lipstick
Volle, sprankelende lippen kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een glitter & glamour look. Maar een droog gevoel willen we niet! LOOkX heeft daarvoor precies de goede lipstick. Deze is lekker longlasting en bevat vitamines en moistures waardoor je geen droog gevoel overhoudt. Vochtvasthoudende ingrediënten en verzorgende vitamines zorgen voor prachtige, zachte lippen in de koude wintermaanden.

ORLY – Nagellak
Wat natuurlijk ook niet kan missen zijn feestelijke nagels. De nagellakjes van Orly zijn van sublieme kwaliteit, veilig en vrij van gevaarlijke stoffen. Ook belangrijk natuurlijk! Door het kleine formaat dat dit keer in de Beautybox zit kun je hem ook lekker makkelijk meenemen.

NABLUS – Soap
Nablus is een natuurlijke, plantaardige zeep die voor 80% uit olijfolie bestaat. Er zijn verschillende soorten, maar ze zijn allemaal bijzonder. De zeep is geschikt voor dagelijks gebruik en ieder huidtype.

MAKE-UP STUDIO – Eye Definer
Ook je ogen moeten er op hun paasbest uitzien. Dat gaat helemaal goed komen met deze eye definer. Hij is waterproof, smudgeproof en stayproof, waardoor hij de hele afvond perfect zal blijven zitten.

TONI&GUY – Glamour Serum Drops
Als laatste moet natuurlijk ook je kapsel er goed uit zien. Daarom ga je met dit serum van TONI&GUY helemaal goed gestyled en gekapt de deur uit. Dit product geeft je haar een onweerstaanbare en prachtige glans. Wie wil dat nou niet?

Elke editie verschillen de beautyboxen een beetje van elkaar. Lees verder voor de andere producten die ook in deze decembereditie van Beautybox kunnen zitten:

REVITALASH – Wimperserum
De wimperverzorging van Revitalash zorgt voor lanere, vollere en dikkere wimpers. De combinatie van krachtige polypeptiden en botanische stoffen zorgen voor mooie en gezonde wimpers binnen twaalf weken. Duurt even, maar dan heb je ook wat!

TONI&GUY – Glamour Moisturizing Spray
Deze spray van TONI&GUY maakt het haar glanzend en glad voor een onweerstaanbare look. Geef jouw haar een extra boost tijdens de feestmaand!

TONY&GUY – Creative Texturizing Glue
Dit product brengt indrukwekkend veel textuur, vorm en beweging in iedere haarstijl. Creëer talloze stijlen met dit product. Alles is mogelijk!