Getest: LOOkX Liquid Eyeliner

Gezicht door Vrouwen redactie

Hoofdredacteur Claartje test de liquid eyeshadow van LOOkX. Even voor de duidelijkheid: ze is geen beautyblogger. Sterker nog, ze heeft twee linkerhanden als het op make-up aan komt. Kan zelfs deze make-up nerd uit de voeten met de LOOkX liquid eyeshadows?

"Voor Vrouwen.nl test ik de LOOkX liquid eyeliner in de kleuren paars, groen en bruin. De groene kleur ligt dicht tegen blauw aan, maar als je goed kijkt zie je dat het een zeegroene teint betreft - er bestaat overigens ook een heldere blauwe variant. De zeegroene kleur schijnt mijn blauwe ogen een extra boost te kunnen geven, dus die ga ik proberen."

1. "Deze make-upsessie begint met een lijntje boven de bovenste wimperrand. Ziet er best strak uit he? Stiekem heb ik het wel drie keer opnieuw moeten zetten voor deze foto, maar dat hoeft niemand te weten! Om het verschil te laten zien maak ik op de eerste twee foto's alleen mijn rechteroog op.

2. Stap 2 bestaat uit het aanbrengen van de eyeliner op het gehele ooglid. Door aan de onderkant van de LOOkX liquid eyeliner te draaien 'duw' je een beetje eyeliner uit de stift, wat je met de stift uitsmeert boven je oog. Op de oogbal mag het van mij flink blinken, richting de arcadeboog veeg ik het uit met mijn vinger.

3. Voor een beetje kleur zet ik als stap 3 een smal zeegroen lijntje onder de onderste wimperrand. Dit lijkt in het begin een beetje vreemd, maar zodra je mascara aanbrengt op je onderste wimpers zul je zien dat het heel subtiel is.

4. Maak het af met een goede laag mascara, zowel op de bovenste als de onderste wimpers. Voila!"

"Het oordeel: de liquid eyeliner van LOOkX is een van de fijnste vloeibare eyeliners die we op de redactie in handen hebben gehad. Zodra je de dosering onder de knie hebt (niet te vaak draaien aan de pen, dan spuit er een straal eyeliner uit!) werkt deze eyeliner heel makkelijk - ook als je geen make-up professional bent. Bovendien blijft het lang, heel lang, zitten. Wauw!"

Je koopt de liquid eyeliner op LOOkX.nl voor €18,95. Wat vinden jullie van het resultaat?