To Do: Bezoek Anbos Schoonheidsspecialist + Win 5x Waardebon

Gezicht door Vrouwen redactie

Met de feestdagen voor de deur besteedt bijna elke vrouw wat meer aandacht dan gemiddeld aan haar uiterlijk. Op de to do-lijst staan bijvoorbeeld een bezoekje aan de kapper, het kopen van een knaller van een feestjurk voor Oud & Nieuw. Maar waarom leg je jezelf niet eens heerlijk in de watten, door een bezoekje te brengen aan de schoonheidsspecialist? Je hebt het verdiend!

- Scroll naar beneden voor de winactie & win 5x waardebonnen - Deze actie is helaas afgelopen -

Ben je nog nooit bij de schoonheidsspecialist geweest en vraag je je af of het wel wat voor jou is? Ga dan naar de ANBOS-schoonheidsspecialist. Of je nu 15 bent en graag een behandeling wilt die je acne vermindert, of 40 bent en gaat voor het minimaliseren van rimpeltjes: voor iedere vrouw is er een ANBOS-schoonheidsspecialist te vinden die niet alleen huidproblemen aanpakt met behandelingen/technieken/producten/advies voor thuis, maar ook op lange duur klachten voorkomt. Een mooie, gezonde, verzorgde huid, dat willen we toch allemaal?

Win 5x bon ANBOS schoonheidsbehandeling

ANBOS is de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging, wat betekent dat schoonheidsspecialisten lid kunnen worden mits ze werken volgens de richtlijnen en een vakdiploma bezitten. Zie het als een garantie van professionaliteit. Een standaardbehandeling bij een ANBOS-schoonheidsspecialist duurt 45 tot 90 minuten en levert en verzorgde en stralende huid op. Klik hier voor de dichtstbijzijnde ANBOS schoonheidsspecialist.

Kans maken?
1. Like Vrouwen.nl op Facebook.
2. Stuur een mail naar info@vrouwen.nl met je naam, leeftijd, adres & reageer op dit bericht: waarom wil jij deze bon winnen?

Deze actie is helaas afgelopen. Selin, Julia, Judith, Fanny, Anna-Maria - gefeliciteerd!