8 Make-up Tips voor Drukke Vrouwen

Gezicht door Vrouwen redactie

Of je nou een drukbezette carrière vrouw bent, een chaotische moeder of gewoon druk, de volgende tips zorgen ervoor dat je make up gedurende de hele dag er tip top uit ziet.

Foto's via Pinterest.


1. Waterproof Mascara

Niets vervelender dan mascaravegen onder je ogen of zwarte vlekken tot op je wangen wanneer je overvallen wordt door een onverwachte regenbui. Wees voorbereid.


2. Getinte dagcreme

Dubbel nuttig. Vergeet concealer en foundation, smeer simpelweg wat getinte dagcreme en je bent er klaar voor.


3. Minerale make-up

Het grote voordeel van minerale make-up (behalve dat het erg vriendelijker is voor je huid): het is veelzijdig. De producten zijn namelijk te gebruiken op verschillende plekken. Zo kan een lip tint kan ook als blush fungeren.


4. Setting poeder

Wanneer je klaar bent met de basis, breng je een setting poeder aan om je make up de hele dag te laten zitten.


5. Vergeet oogschaduw, ga voor eyeliner

Het aanbrengen van oogschaduw neemt veel tijd in beslag. Bovendien is het maar de vraag of je zorgvuldig gekozen tint het einde van de dag haalt. Gebruik in plaats hiervan eyeliner om in veel minder tijd het zelfde 'big-eye' effect te bereiken - de hele dag lang.


6. Gekleurde lipgloss

Niets is makkelijker dan je lippen voorzien van een laagje gloss. Fris & fruitig! Ga voor een kleur die matcht met je outfit en je bent er helemaal klaar voor.


7. Bronzer

Beetje bleekjes? Gebruik een bronzer om je gezicht wat kleur te geven en mooie jukbeenderen wat extra te benadrukken en te contouren.


8. Fixing spray

Een fixing spray is niet alleen verfrissend (vaarwel dichtgeplamuurd gezicht!), het maakt je make-up ook net wat smoother én zorgt ervoor dat het de hele dag perfect blijft zitten en niet uitloopt.