Geföhnd Haar in No-Time

Gezicht door Vrouwen redactie

Tussen het douchen, boterhammen smeren en de juiste pumps bij je outfit zoeken is het ‘s ochtends vaak schipperen met je tijd. Mooi geföhnde lokken schieten er daarom wel eens bij in. Zonde!

Dankzij de supersonische föhns van BaByliss kun je toch met weelderige lokken de deur uit, zonder in tijdnood te komen. Door de speciale AC-motor drogen deze föhns je haar namelijk 25% sneller dan föhns met een normale (DC-)motor. Bovendien is je haar 2x zo snel in model - en het blijft in model, hoelang je dag ook duurt. Bang voor pluizend en kroezend haar? Niet nodig: dankzij de ionische functie zijn je lokken verzorgd en zelfs antistatisch. Halleluja!

Scroll snel naar beneden voor 3 föhn tips.

3 Top tips van Emy el Ghalzouri, ambassadrice van BaByliss?

1. Droog je haar door erin te knijpen met een handdoek in plaats van te wrijven. Wanneer je je haar droog wrijft gaan de haarschubben openstaan waardoor het haar pluizig wordt.
2. Heb je een beetje slag in je haar? Verdeel dan je haar in grote grove plukken en draai je haar in strengen terwijl je aan het föhnen bent voor een boho chique stijl! Gebruik hierbij een textuurspray.
3. Gebruik je een borstel tijdens het föhnen? Gebruik dan de ultra smalle blaasmond en houd de föhn parallel aan het haar zodat je de haarschubben goed polijst. Je zult merken dat je haar ook sneller in model valt! Dankzij de ultra smalle blaasmond wordt de warme lucht in een richting gepusht voor een prachtige shiny look.

Meer tips, beautynieuws en info over producten? Like de BaByliss facebookpagina!


Vrouwen.nl’s favoriete föhns van BaByliss
- de 6615E


- de 6634E