Je tanden een stuk witter en meer fijns in de Healthbox by Ralph Moorman

Sport & gezondheid door Sascha

Het lijkt ons onwaarschijnlijk, maar voor de mensen die Healthbox nog niet kennen: het is een box vol met nieuwe healthy producten voor een zeer scherpe prijs. Healthbox heeft al eerder samengewerkt met Fajah Lourens, Vivian Reijs en nog veel meer grote ambassadeurs. Guess what, nu is het de eer aan Ralph Moorman die natuurlijk niet mag ontbreken in dit rijtje. Hij is dé ingenieur levensmiddelentechnologie en hormoonkenner. Ralph heeft zijn 14 favoriete producten uitgekozen voor in zijn Healthbox en ze zijn zeker het ontdekken waard. Wij geven je alvast een voorproefje: enjoy!

Het was te verwachten dat deze Healthbox t.w.v. €150,- binnen één dag uitverkocht zou zijn, maar niet getreurd: wij hebben uit betrouwbare bronnen vernomen dat er waarschijnlijk een nieuwe levering van deze editie aankomt. Houd de social media-kanalen van Healthbox dus goed in de gaten om er op tijd bij te zijn! Wil je weten wat Ralph Moorman van onderstaande producten vindt? Klik op de titel van het product waar hij zijn mening geeft aan de hand van een video.

Seamore – Zeewierpasta, €4,95
De zeewierpasta van Seamore is een gezond alternatief voor tagliatelle. De pasta is een bron van jodium en vezel, twee ingrediënten die goed van pas komen bij mensen die tegenwoordig steeds minder kiezen voor brood.

Royal Green – Extra virgin kokosolie, €8,95

Dit geweldige product is goed voor veel verschillende dingen. Zo kun je het bijvoorbeeld gebruiken als huidcrème, als verzorgingsmiddel voor tanden en tandvlees en zélfs als smeer- en bakmiddel in de keuken. Goed voor alles dus!

Selnature – Keltisch zeezout, €1,75

Het zout van Selnature heeft een lekkere smaak maar dat is nog niet alles. Het heeft namelijk ook geen bewerkingen ondergaan zoals raffineren. Zout in zijn puurste vorm dus.

Ivories – Natuurlijke tand-polijst & mond-ontgifting, €34,99

Dit product van Ivories gaat viral en massaal plaatsen mensen hun zwarte tanden op social media. Tandplak en aanslag verwijderen met een actieve kool is een ding van nu, maar soms best een gedoe. Ivories maakt het ons gelukkig een stukje makkelijker want de actieve kool zit al verwerkt in deze pasta. Ivories heeft in samenwerking met Healthbox een gave korting van 50%. Ben je benieuwd naar het product en wil je ook graag witte tanden en gek staan op een foto? Klik dan hier voor de actie.

Loveshock – Pure chocolade 93%, €4

Zondigen is een must in een gebalanceerde levensstijl, maar zondigen kan gelukkig ook op een gezonde manier. De chocoladereep van Loveshock is voor 93% gemaakt van rauwe cacao. Een perfecte combinatie van gezondheid en genot.

Natural Temptation – You are sweet, €3,49

Naast het drinken van genoeg water is een kopje kruidenthee een gezonde en lekkere afwisseling. Deze bijzondere kruidenthee maakt je leven zoeter en is gevoed met cacaoschillen en verwarmende specerijen.

Bee Natural – Bad & douche, €5,95

Ook bij het kiezen van de juiste shampoo of douchegel is het belangrijk om op de ingrediënten te letten. Je wilt er beslist geen sodium lauryl sulfaat of sodium laureth sulfaat in hebben. Deze wassen alle vetten weg en het vocht wordt onttrokken met als resultaat: een droge en geïrriteerde huid. Producten die deze stoffen niet bevatten zijn de producten van Bee Natural.

Annecy Cosmetics – Fruitstick, €5,90

Ook in veel lippenstiften en lipgloss vind je parabenen en daarom is er de lipgloss van Annecy zónder deze hormoonverstorende stoffen. De lipgloss heeft een mooie roze gloed.

Squalan – Pure facial oil, €15

Deze gezichtsolie is een hele fijne basiscrème voor alle huidtypes, inclusief de zeer gevoelige huid. De olie geeft glans en maakt de huid poezelig zacht. De crème vult aan wat de huid op dat moment nodig heeft, is plantaardig van oorsprong en de werkzame stof komt van nature in de huid voor.

Sanature – Tampons normaal, €2,95

We weten inmiddels dat er oneindig veel biologische producten bestaan, maar er bestaan nu zélfs biologische tampons. Ze bestaan 100% uit katoen en zijn vrij van chemicaliën. Ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Esse – Probiotic skincare, €14

Waar vaak minder aandacht aan wordt besteed is het bacteriële evenwicht op de huid. Zonder de juiste bacteriën kan de huid de basisfuncties niet optimaal uitvoeren en wordt het verouderingsproces versneld. Esse gebruikt pre- en probotica in haar producten die een voordeel bieden aan gunstige bacteriën op de huid.

Piroche Cosmetiques – Rosalpina cleansing creme, €7

Bij een reinigingscrème is het opletten geblazen met parabenen, hormoonverstorende stoffen en minerale oliën. Gelukkig bevatten de producten van Piroche geen van deze stoffen. De ingrediënten zijn natuurlijk en waar mogelijk biologisch.

Orthica – Multi4all, €24,10

In het hectische leven van tegenwoordig lukt het lang niet iedereen om vitamine- en mineralentekorten te voorkomen. Een beetje aanvulling is zeker geen overbodige luxe en Orthica Multi4all helpt jou daarbij.

Orthica – Magnesium plus, €20,55

Magnesium is betrokken bij vrijwel alle processen in ons lichaam en in een druk bestaan en een sportief leven is de behoefte aan magnesium verhoogd. Orthica Magnesium Plus is een goede aanvulling op een gebalanceerd voedingspatroon.

Wil jij ook elke maand verrast worden met de producten van de beste merken? Voor €29,95 per maand ontvang jij dit leuke pakketje voor jezelf (of voor iemand anders) op je deurmat! Klik hier en bestel de Healthbox direct.