Fashion
Fashion

Hoe overleef je de sale?

Vind je het toch lastig om steeds weer wat te vinden in de sale? Is het idee van de Zara tijdens de sale een ware nachtmerrie? Blijf dan even lezen want vandaag help ik jou verder om de meest toffe items te scoren op een leuke manier.

Ik ben gewoon heel eerlijk: ik denk dat ongeveer de helft van mijn kleren in de sale is gekocht. Als mensen me dan vol enthousiasme vragen waar ik mijn kleding vandaan heb dan lach ik hardop en vertel ik graag dat ik het weer ergens tijdens de sale heb gescoord. Want ja, de sale is echt mijn favoriete moment van het jaar, op kerst na misschien! Maar hoe doe je dat dan? Want de Zara wil je natuurlijk echt vermijden tijdens de sale, bij Mango en H&M vind je eigenlijk ook net niet wat je zoekt of is je maat net uitverkocht en het lijkt wel alsof de River Island alleen maar spullen van járen geleden verkoopt tijdens de sale. Nou niet getreurd: als je, je eventjes goed voorbereid scoor jij juist die toffe items die niemand heeft en ik help je daarbij.

Tip 1: ASOS 

Laten we beginnen met mijn all-time favorite webshop: ASOS. Er was een tijd dat ik het milieu zwaar belastte door letterlijk elke week wat te bestellen bij deze webshop. Nu is het inmiddels wat minder maar desalniettemin is het nog steeds mijn go-to webshop wat betreft het kopen van kleding. Asos heeft namelijk een hele leuke functie op haar website en app en dat is de ‘’saved-list’’. Echt een fantastische uitvinding waar jij 60 dagen lang je favoriete items in kunt opslaan. Check gewoon een aantal keer per week of één van jouw items in de sale is! Geloof me, dit gebeurt regelmatig bij Asos want ze hebben bijna elke week wel weer leuke deals!

Tip 2: Zara heeft ook gewoon sale in de webshop

De fysieke winkel van de Zara moet je gewoon vermijden tijdens de sale. Vooral op zaterdag en zondag. Wat je wel kunt doen is lekker vanuit huis shoppen. Veel items die in de webshop wel online staan, zijn namelijk ook niet in elke winkel te vinden omdat het assortiment ook overal weer anders is. Wat je dus het beste kunt doen is alles in je winkelmandje gooien (want dat blijft ook een aantal dagen staan) en dan gewoon bestellen vanuit huis. Zo kocht ik tijdens deze sale een goud pakje, een goude bomber met glitters en nog veel meer toffe items die ik niet in de winkels heb gezien. Daarnaast wacht je gewoon tot het einde van de sale om naar de winkel te gaan want dan is het een stuk rustiger en soms vullen ze ook aan met items die in het begin weer niet in de sale waren.

Tip 3 en algemene conclusie: Vanaf de bank is alles beter

Daarnaast zou ik vooral hel veel online gaan shoppen. Dat is toch wel echt mijn key tijdens de sale omdat er vaak items te vinden zijn die je niet in de winkel vindt en daarnaast doe je het gewoon vanaf de bank in je pyjama! Mijn eindconclusie is om toch wel echt even bij ASOS te kijken want die heeft ook merken als Mango, River Island, Nike, Boohoo en Love Moschino in de aanbieding naast haar eigen merk. You’re welcome!

Suzan schrijft iedere week over mode en beauty en hoopt haar lezers daarbij te inspireren om vooral lekker zichzelf te blijven! Meer weten? Bezoek dan: www.suzanalberts.com