Budgetshopping: 3 looks onder de ? 100!

(Web)shops door Redactie Ze.nl
De dure feestdagen zijn voorbij en het is weer tijd om de spaarpot bij te vullen. Maar we willen er natuurlijk wel hip en happening uit blijven zien! Wij laten zien dat je met een budget van slechts ? 100,- er toch fashionable bij kunt lopen! 

Een complete outfit onder de ? 100,- vinden is niet makkelijk. Zeker niet als je van merkkleding houdt. Vimodos is dé online shop voor kleding van topmerken zoals G-Star, Supertrash, Ugg, Shabbies Amsterdam en Vero Moda. Tijdens deze budgetmaand kun je ook voor een klein prijsje een fashionable verantwoorde outfit online shoppen op Vimodos.nl. 

Het is namelijk sale! De wintercollectie van de shop is flink afgeprijsd met kortingen van 50% en 70%! Je vindt hier genoeg jassen, warme truien, stoere shirts, vrouwelijke tops en heel veel jeans en broeken voor aantrekkelijk prijsjes. Ook zijn er heel veel schoenen zoals enkellaarsjes, pumps, boots en sneakers afgeprijsd, eveneens met kortingen oplopend tot 70%. Je kunt gegarandeerd slagen voor een complete outfit onder de ? 100,-. 
 
Bestel je bij Vimodos op werkdagen voor 21:00, dan heb je je items de volgende dag al in huis! Wist je dat je bij Vimodos ook geen verzendkosten hoeft te betalen? Je kunt je kleding rustig thuis passen en je hoeft geen moeite te doen om de stad in te gaan. Wanneer je niet tevreden bent over je aankoop kun je binnen dertig dagen kosteloos retourneren. Dus ga naar Vimodos en leef je uit in de sale!

Wij selecteerden alvast wat geslaagde looks voor jullie onder de ? 100,-!
 
De mysterieuze vamp-look

Welke look vind jij het mooist?