Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Nooit meer sale fights? wel sale!

Reageer 0
De zomersale is weer in het land! Dat betekent weer elleboogjes geven en benen tekkelen om dat ene jurkje te bemachtigen voor de helft van de prijs. Sale haalt het meest strijdvaardige in de Nederlandse vrouw naar boven...

We overdrijven misschien een beetje, maar je weet waarover we het hebben. De sale is net begonnen. Je moet er als de kippen bij zijn om dat ene paar schoenen in de juiste maat te scoren. Die korting is leuk, maar al dat gegraai in grote bakken en al die rotzooi op de winkelvloer, dat is allemaal wat minder.


Meteen toeslaan
Om te onderzoeken wat voor sale shopper de Nederlandse vrouw is, heeft wehkamp.nl een onderzoek gedaan onder Nederlandse vrouwen. Het percentage vrouwen dat nooit iets in de sale koopt, is te verwaarlozen. Sterker nog: de meeste vrouwen wachten bewust met hun aankopen als ze weten dat het binnenkort sale is! Maar als het eenmaal zover is, gaan ze direct op hun doel af. Ze wachten niet totdat de korting nog hoger is, want het risico dat de leukste kleding dan weg is, is te groot.  Eén van de grootste frustraties is dan ook na lang zoeken eindelijk die leuke jurkjes, sleehakken of bikini?s vinden, en dan erachter komen dat ze niet meer in jouw maat zijn. Aaargh!


Sale shoppen zonder ergernissen
Er is een oplossing: sale shoppen bij wehkamp.nl. Daar heb je wel korting, maar geen last van lange rijen. Je hoeft je ellebogen niet te gebruiken en de rommel op de vloer heb je zelf in de hand. Je hebt geen last van enorme rijen voor de kassa en je hoeft er niet na lang zoeken achter te komen dat dat ene jurkje er niet meer in jouw maat is. Dat kun je namelijk met één druk op de knop heel makkelijk zien. Kortom: geen sale ergernissen, wel tot 80% korting op alle dames-, heren- en kindermode. Leve de sale!

Wij zeggen: profiteer ervan op wehkamp.nl.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 3 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • AmandavdMeer

  Niets leuker dan de ZARA in om eens flink te gaan shoppen. Totdat je erachter komt dat de je in de ene hand schoenmaatje 39 hebt en in de andere 38...

 • wendelien

  Online bestellen lijkt leuk, de praktijk wijst uit dat het altijd tegen valt.
  Maatvoering klopt van geen kanten, kleuren komen niet overeen met getoonde afbeeldingen, afwerking laat duidelijk te wensen over e.d.
  Gewoon real shoppen, je wilt het toch ff eerst zien, voelen enz.

 • fashionableeightees

  Ik ga veel liever in shops shoppen!:)

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen