Topwip/ flopwip deel 2: De slappe hap vs passie in het klaslokaal

Intiem door Chiara

Er zijn momenten waarvan we willen dat deze nooit meer eindigen. Een geweldige vakantie bijvoorbeeld, een heel gezellig etentje of een pyjama-dag in bed. Ook zijn er bepaalde situaties waarin we het liefst door de grond zakken. Net zoals sommige seksuele ervaringen top en andere juist een enorme flop waren. In deel 2 van topwip/ flopwip vertelt Ruby (26) over haar minst sexy moment in de slaapkamer ooit. Gevolgd door haar meest hotte moment (niet in de slaapkamer)...  

Flopwip

"Echt een passievolle relatie had ik niet met mijn ex. Met een beetje geluk hadden we net aan twee keer per maand seks. Ik was het zat en om hem wakker te schudden, ging ik met een vriendin op vakantie. Misschien dat hij dan zou beseffen dat hij me zou missen? Het werkte: we belden en appten elkaar dagelijks. Hij kon niet wachten om mij te zien en toen hij mij ophaalde op Schiphol vlogen we elkaar in de armen. Ik hoopte op een spannende nacht, maar bij thuiskomst viel hij meteen in slaap. Hij was moe, zei hij de volgende dag, maar hij verlangde wel naar mij. Hier zou ik de eerstvolgende avond samen goed gebruik van maken. Ik haalde mijn mooiste lingeriesetje uit de la en trok kousen en hoge hakken aan. Om mijn look af te maken lakte ik mijn nagels in zijn favoriete kleur, gooide mijn haar los en ging zo sexy mogelijk op bed liggen om hem op te wachten. Toen hij onze slaapkamer binnenkwam plofte hij op het bed en zei: “kom maar door dan". Dit was zijn manier om te zeggen “pijp me maar”. Ik kroop tussen zijn benen en begon hem te bevredigen, maar zijn penis bleef slap. Toen mijn kaken het begaven keek ik omhoog en ik begreep meteen waarom zijn zaakje de afgelopen 10 minuten geen kik had gegeven. Mijn ex-vriend was in slaap gevallen. Huilend ben ik naar de badkamer gerend en met kleding en al onder de douche gesprongen. Ik kon niet geloven dat hij geen enkel symptoom van opwinding toonde of ook maar de moeite nam om mijn moeite te waarderen. Hoewel ik altijd goed kon accepteren dat hij geen libido had, was dit voor mij de druppel. Ik vroeg niet om veel, alleen een beetje waardering. Dit was het tegenovergestelde daarvan. Niet alleen voelde ik mij ondergewaardeerd, maar ook onzeker. Welke man wilde zijn eigen vriendin nou niet aanraken? Het duurde dan ook niet lang voor ik een punt zette achter onze passie- en seksloze relatie."

Topwip

"Ik volgde al een tijdje Spaanse les en ik kon het goed vinden met mijn Spaanse docent. Onze band werd steeds hechter en we spraken ook buiten lestijd om af. Waren we vrienden? Of was er toch meer? Blijkbaar het laatste, toen hij appte dat hij smoorverliefd op me was. Verbaasd keek ik naar het scherm van mijn telefoon. Hij was een stuk ouder en les volgen bij hem was geen optie meer, dus we moesten hierover praten. Na de volgende les zouden we even met elkaar gaan zitten. Toen het uur voorbij was en wij alleen in het lokaal waren liep ik zenuwachtiger dan ooit naar zijn tafel. Na een paar minuten stilte stamelde ik: “Ik had dit nooit verw…” Voor ik mijn zin kon afmaken legde hij zijn vinger op mijn lippen. “Sssh”, zei hij. Zijn vinger gleed zachtjes naar mijn kin en hij trok mij naar zich toe. Hij zoende me innig en al mijn haren gingen overeind staan. Elk stukje van mijn huid was bedekt met kippenvel. Middenin onze zoen duwde hij mij van zich af en begon zich te verontschuldigen. “Sorry, het spijt me. Dit was niet de bedoeling. Ik liet mij even gaan. Laten we praten.” Uit een impuls trok ik al mijn kleding uit en ging op zijn bureau liggen. Met open mond en een verbaasde blik staarde hij naar mijn naakte lichaam. Ik kon niet helpen dat ik stiekem naar zijn stijve kruis staarde. Zijn hoofd verdween spontaan tussen mijn benen en hij bracht me binnen no time tot een intens hoogtepunt. Terwijl hij zijn riem losmaakte draaide ik mij om, liet mijn bovenlichaam op de tafel rusten en drukte ik mijn achterste tegen hem aan. Ik voelde hoe mijn Spaanse god elke centimeter van mijn gevoeligste plekje opvulde. Elke stoot bracht mij meer tot leven, dit is wat ik al die tijd zo had gemist. Toen ik het bijna niet meer hield en mijn lichaam begon te schokken trok hij zachtjes aan mijn haar. Hij fluisterde in mijn oor hoe erg hij van mijn lichaam genoot. De vonken spatten ervan af toen we tegelijkertijd kreunend en hijgend tot ons hoogtepunt kwamen. We lagen nog lang verstrengeld in elkaar op zijn bureau voor we naar zijn huis gingen voor een tweede, derde en vierde ronde. Inmiddels wonen we al 2 jaar samen…"