6x dit kan een man niets schelen tijdens de seks

Intiem door Redactie Ze.nl

Hoe snel begeef jij je naar de badkamer als jij vriend subtiel heeft gehint dat hij vanavond van bil wil? Als de wiedeweerga onthaar jij alles, kijk je welke beha jouw borsten het best doet uitkomen en ben je met verscheidene hygiënedoekjes in de weer. Maar voor wie doe je het eigenlijk? Deze dingen kan een man weinig schelen tijdens de seks.  

Geschoren benen

Of jij nu de gladste aal ooit bent of hariger dan King Kong: het kan mannen geen hol schelen. Mannen focussen zich namelijk helemaal op de seks en als die goed is, doen jouw harige pootjes er niet toe.

Harig of kaal

Kun jij niet genieten van de seks omdat je je afvraagt wat jouw vrijer van je poeshaar vindt? Stop met stressen! Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen voorkeur, maar voor jouw vriend maakt het weinig verschil of je gladgeschoren of behaard bent. Sommige mannen kicken zelfs op een heel oerwoud, dus dat is ook altijd nog een optie!

Nat of droog

Is jouw poes kurkdroog tijdens de seks? No worries, daar bestaat glijmiddel voor. En als je geen glijmiddel bij de hand hebt, doet speeksel het ook altijd goed. Zo, opgelost.

Hard of zacht

Of je nou schreeuwend klaarkomt of zo stil bent als een muis: het maakt hem geen donder uit. Het enige dat hij belangrijk vindt, is dat jij lekker komt. Hoe, dat mag je helemaal zelf bepalen.

Groot of klein

Borsten zijn borsten, ongeacht hoe groot of klein ze zijn. Dat vindt jouw partner ook, dus wees niet onzeker over je tieten. Size matters gaat in dit geval niet of nauwelijks op.