Kate (28) deed het op een metroperron: "konden niet meer wachten"

Intiem door Redactie Ze.nl

Al is de slaapkamer de meest vanzelfsprekende plek om van bil te gaan, het bed is ook niet alles. Sommige vrouwen zijn dan ook niet vies van een beetje experimenteren buiten de deur. Aan Ze.nl biechten ze op wat hun grootste geheim is. Bijvoorbeeld: hete vrijpartijen in de metro. Oef.

Lezeressen biechten geheimen op

“Mijn scharrel en ik hadden onze metro net gemist en moesten een half uur wachten op de volgende. Aangezien we niet meer konden wachten tot we thuis waren deden we het op het bankje midden op het metroperron. Dat we ieder moment betrapt konden worden, zorgde voor de nodige spanning down there. Gelukkig wachtten we op de laatste metro en waren wij de enige daar.” – Kate (28)

"Tijdens een vakantie in Thailand sloeg ik een knappe jongen uit Londen aan de haak. In de taxi naar mijn hotel bedachten we om het in het zwembad te doen, maar eenmaal daar bleek er beveiliging te zijn. Mijn eigen kamer was ook geen optie, daar lag al een vriendin te slapen. Compleet opgehitst renden we door het hotel, op zoek naar een plekje. Terwijl we door de gangen sjeesden trokken we onze kleren al uit en via de brandtrap belandden we uiteindelijk op het dak. Waar, je verzint het niet, een stoel stond. Alsof het zo had moeten zijn. Het uitzicht over Chiang Mai was fantastisch, en de seks ook. De kleren die we daarna poedelnaakt terug moesten zoeken, dat was iets minder..." - Lieke (30)

“Mijn gekste plek ooit was in de trein. Mijn vriend en ik hadden een hele treincabine voor onszelf. Ik had een rokje aan en dat kwam héél goed uit op dat moment. Het was de spannendste treinrit ooit!” – Roos (27)

“Mijn ex en ik waren aan het studeren in de bibliotheek van onze universiteit. We waren zo opgewonden dat ons voorspel tussen de boekenkasten plaatsvond. Omdat we overlast veroorzaakten hebben we ons avontuurtje voortgezet op het invalidetoilet van onze school.” – Liz (28)

“Vorig jaar werden mijn vriend en ik lid van de high mile club. Hoe? Een jurkje, geen slipje en een dekentje... Het was een fantastisch begin van onze vakantie.” – Amy (32)

“Dat was zonder twijfel op het dakterras van een airbnb in Madrid, waar ik samen met mijn beste vriendin verbleef tijdens onze citytrip. Toen ik een op een avond een Spaanse hunk meenam, kon ik moeilijk met hem samen naast mijn vriendin gaan liggen. Het spectaculaire uitzicht maakte de ervaring nóg leuker.” – Emma (29)

“Afgelopen kerst maakten mijn vriend en ik cocktails klaar in het schuurtje in de tuin van mijn opa en oma. Toen we de deur open wilden maken bleken we vast te zitten. Omdat we beiden geen telefoon bij ons hadden besloten we elkaar maar op te warmen. Uiteindelijk kwam mijn opa ons bevrijden, oeps…” – Fenna (27)

“Mijn highschoollover en ik waren erg hitsig tijdens een ouderavond. We besloten een privéplek op te zoeken en kwamen een leegklaslokaal tegen. Het bureau lag erg comfortabel moet ik zeggen. Ik kon alleen nooit meer op een normale manier wiskunde volgen.” – Fabienne (27)

“Zonlicht, wijntjes, muziek en met de blote voetjes in het gras. Op festivals voel ik me op mijn best en dus ook op mijn mooist. Niet gek dat ik volop flirtte. Een knipoog naar een knappe man eindigde samen met hem in een Dixi-hokje. Gek genoeg was het de beste seks die ik ooit heb gehad.” – Eva (31)

“Hij was barman in mijn favoriete club. Na een hele avond sexy blikken naar elkaar toewerpen nodigde hij mij na sluitingstijd uit aan de bar. Toen hij me uitdaagde om op de bar te staan, trok hij me ervan af. Nu stond ik achter de bar...gebukt met mijn rokje omhoog.” – Saskia (26)

“We kwamen net van het strand. En aangezien we de hele dag naar elkaars halfnaakte lijf hadden gestaard waren we beiden bloedgeil. Ik besloot hem te pleasen in de auto. Voor ik het wist parkeerde hij zijn auto midden in het bos. Hij tilde mij op de bumper en schoof mijn bikinibroekje opzij…” – Naomi (30)

Bregje (28) ging met de vriend van haar vriendin naar bed: "geen spijt van"