Seks & relaties / Seks
Seks

VRIJ-dag deel 1: De geheime seksfantasieën van onze lezeressen

Van trio’s tot fetisjen en BDSM tot romantisch kaarslicht. Iedere vrouw heeft wel een ultieme fantasie voor tussen de lakens (of ergens anders, knipoog). Wij vroegen ons in het eerste deel van VRIJ-dag af wat jouw grootste seksuele fantasie is en hebben de 10 pikantste antwoorden op een rijtje gezet. 

1. “Wat ik echt nog een keer zou willen meemaken is een trio met twee knappe mannen. Het lijkt mij gewoon fijn om dubbel verwend te worden." – Merel (28)

2. “Seks terwijl een ander stel toekijkt. Meedoen is a no go, maar ik vind het een spannend idee dat mensen door naar mij te kijken opgewonden raken.”– Sophie (26)

3. “Vastgebonden en geblinddoekt worden en oordopjes met luide muziek in om vervolgens de totale controle te verliezen. Niet weten wat er komen gaat en alleen mijn voelzintuigen laten prikkelen.” - Dana (28)

4. “Ik zou wel een keer een wat jongere Griekse God willen ontmaagden. De touwtjes in handen nemen en volledig verantwoordelijk zijn voor zijn eerste onvergetelijke keer.” - Lieke (29)

5. “Een rollenspel waarbij mijn man en ik individueel uitgaan en doen alsof wij elkaar niet kennen. Zo wordt mijn wens om een keer een onenightstand te hebben ook meteen vervuld.” - Kara (31)

6. “Ik zou mijn man weleens willen domineren. Dat hij als het ware mijn slaafje voor een dag is en alles doet wat ik zeg.” - Cynthia (27)

7. “Intiem zijn met een vrouw terwijl mijn vriend toekijkt. Als wij klaar zijn mag hij bij ons het bed induiken. De combinatie van een stoere man en de zachtheid van een vrouw lijkt me geweldig.” – Sara (29)

8. “Waarschijnlijk heel cliché, maar liefde bedrijven onder een sterrenhemel met alles erop en eraan. Kaarsjes, rozenblaadjes, bubbels, bonbons en een zacht kleedje.” – Diana (28)

9. “Een erotische full body massage van een knapperd. Met veel olie en een happy end natuurlijk!” – Francesca (27)

10. Onder handen genomen worden door een dokter, politieagent, brandweerman of andere man met status. Ik denk dat ik gewoon een zwak heb voor uniformen.” – Lina (26)

Ook meedoen met VRIJ-dag? Volgende week staat de volgende vraag centraal: “Wat is de gekste plek waar jij ooit van bil bent gegaan?” Durf jij je antwoord te delen met onze lezeressen? Mail deze dan samen met een kleine toelichting, je (schuil)naam en leeftijd naar chiara@ze.nl. Wie weet staat jouw antwoord volgende week in VRIJ-dag.