Fashion / Cadeaus & hebbedingetjes
Cadeaus & hebbedingetjes

8 x Sexy kerstcadeau voor hem en haar

Je geliefde verrassen met een speciaal cadeau is het leukste wat er is. Wellicht een idee om een keer een kinky cadeau onder de boom te leggen? Heb je nog een kerstcadeau voor hem of haar nodig? Wij zetten de meest sexy ideeën op een rij. 

kerstcadeaus voor hem

Lees ook: 16 x romantisch kerstcadeau voor hem die hij zal waarderen

Kerstcadeau voor hem & haar: Een dobbelsteen
En nee, niet zomaar een dobbelsteen… Maar eentje waar jullie voorspel nog beter wordt dan ooit tevoren. Zijn jullie het niet eens over een standje, laat het lot voor jullie bepalen. En het is nooit verkeerd om iets anders te proberen toch? Het is eigenlijk een kerstcadeau voor hem én voor jou! 

Kerstcadeau voor haar: Vibrator met afstandsbediening
Geef de afstandsbediening uit handen en laat je lover de controle over je hebben. Mannen vinden het heerlijk om ‘de macht' ergens over te hebben. 

Kerstcadeau voor hem & haar: Bondage-set
Houden jullie ervan om samen nieuwe dingen uit te proberen? Dan is een bondageset een ideaal kerstcadeau voor hem voor onder de boom. Van handboeien tot aan een zweep. Bind jij hem vast of hij jou?

Kerstcadeau voor hem: Vibrerende cockring
Laat jullie verwennen met een vibrerende cockring. Dit is het perfecte kerstcadeau voor hem als jullie nooit eerder een sextoy hebben gebruikt tijdens een erotisch avontuur. Het speeltje zorgt ervoor dat jullie nog langer kunnen genieten van een orgasme.

Kerstcadeau voor haar: Lingerie a.k.a. kostuum
Oké, dit cadeau is niet direct voor hem… Maar je trekt het wel aan voor hem. Om het allemaal nog een stuk leuker te maken kun je voor een sexy kostuum gaan. Serveerster, zuster of schooljuffrouw een rollenspel kan je seksavontuur enorm doen opleven.

Kerstcadeau voor hem & haar: Seksschommel
Schommelen, maar dan net op een ander niveau. Dankzij de erotische schommel kunnen je samen standjes uitproberen waar je altijd van gedroomd hebt. Zwaartekracht speelt op dit moment geen rol en hierdoor heb je alle bewegingsvrijheid waarbij de meest intieme spots geraakt kunnen worden. Heb jij niet de ruimte voor een schommel in je slaapkamer, dan kun je bij Easytoys.be kijken voor een Door Jam Sex Sling. Je hebt alleen een stevige deur nodig en een partner ofcourse.

Kerstcadeau voor hem & haar: Erotisch vragenspel
Hoe open zijn jullie tegen elkaar? Daar kun je met een erotisch vragenspel gemakkelijk achter komen. Kijk voor inspiratie op het internet voor de meest kinky vragen en ontdek wat de wildste wensen en grenzen van je lief zijn.

Kerstcadeau voor haar:Voor de single lady (of single vriendin)
Om de kerst niet alleen door te brengen is er gelukkig altijd nog de oud vertrouwde dildo. Roze, groen, met panter print, groot of klein… ze zijn er in allerlei soorten en maten. Of ga je liever toch voor een vibrerend ei? Easytoys.nl heeft talloze speelgoed voor volwassenen waar je uit kunt kiezen. Voor ieder seksuele voorkeur een leuk speeltje.

Lees ook: 10 x De origineelste kerstcadeaus voor 50 euro